Vefalı öğrenci

24 Kasım 2016, Perşembe - 13:29
Vefalı öğrenci
Başkan Hakan Tütüncü, liseden edebiyat öğretmeni olan Mehmet Günal’ı evinde ziyaret ederek, elini öptü ve 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Bir araya geldiği öğrencilere öğretmenlerinizi asla unutmayın tavsiyesinde bulunan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, öğretmenlerini ziyaret ederek örnek bir davranış sergiliyor.

Belediyenin, 24 Kasım Öğretmenler Günü billboardlarında, öğretmenlerinin elini öptüğü fotoğraflara yer veren Tütüncü, bu anlamlı günde üzerinde emekleri olan öğretmenlerini, evlerinde ziyaret etmeyi de ihmal etmiyor.

Öğretmenini evinde ziyaret etti

Başkan Tütüncü, bu yıl ki 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, Antalya İmam Hatip Lisesi’nden edebiyat öğretmeni olan Mehmet Günal’ı, Sinan Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti. 
Tütüncü, çiçek takdim ettiği öğretmeninin elini öptü ve Öğretmenler Günü’nü kutladı.  Başkan Hakan Tütüncü, Günal’a, bu yıl ki 24 Kasım Öğretmenler Günü billboardlarında kullandıkları fotoğrafını da hediye etti. Günal da kendisini unutmayan, ziyaretiyle mutlu eden öğrencisine alnından öperek teşekkür etti.

Öğretmenler, hayatımızın kutsal varlıklarıdır”

Tütüncü, “Üzerimde büyük emekleri olan, liseden edebiyat hocam, Mehmet Günal, Beyi evinde ziyaret ettim; öğretmenler gününü kutladım. Öğretmenler, bizleri hayata bağlayan geleceğe taşıyan anne ve babamızdan sonra hayatımızın en kutsal varlıklarıdır. Bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyorum.  Bütün öğretmenlerimizin ellerinden saygıyla, hürmetle öpüyorum.” diye konuştu.  

Ziyaret,  Başkan Hakan Tütüncü’nün, Günal ve ailesiyle  anı fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
 
Vefalı öğrenci
Vefalı öğrenci
Vefalı öğrenci

Benzer Haberler