Kepez güle oynaya galip

21 Kasım 2016, Pazartesi - 11:58
Kepez güle oynaya galip
Sahasında konuk ettiği Akşehir Spor’u 3-0 gibi net bir skorla mağlup eden Kepez Belediyespor, zirve inadını sürdürdü.

Bölgesel Amatör Lig 7.grup da mücadele eden Kepez Belediyespor, sahasında Konya temsilcisi Akşehir Spor’u konuk etti. Uzun süre sonra sakat ve cezalı oyuncusu olan Kepez, ideal 11’i ile sahaya çıktı.

Maça mutlak galibiyet hedefiyle çıkan Kepez Belediyespor 3 puanı 3 golle aldı. Rakip Akşehir Spor ligde en son Serik Belediyespor’u 1-0 mağlup etmişti ve zirve iddasını sürdürebilmek için Kepez Belediye maçına mutlak galibiyet hedefiyle maça çıktı.

Maça etkili başlayan Kepez Belediyespor,  4. Dakikada Ahmet Burak Kömürcü’nün  ceza sahası içerisinde etkili vuruşuyla 1-0 öne geçti. Erken gol bulan Kepez Belediyespor, golden sonra ataklarını sıklaştırdı. Net pozisyonlar bulan Kepez Belediyespor, Dakika 33’de Ahmet Keleş’in golüyle farkı 2’ye çıkardı.  Kepez Belediyespor, ilk yarıyı 2-0 önde kapatarak soyunma odasına gitti.

İkinci yarının başlamasıyla rakip kaleyi sık sık yoklayan Kepez Belediyespor,net pozisyonlar buldu. 80. dakika da kontra ataktan gelişen pozisyonda  Salih Sazak , meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve maçta 3. golü kaydetti. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Kepez Belediyespor sahadan 3-0 gibi net bir skorla sahadan ayrıldı. Kepez bu galibiyetle puanını 15’e yükseltti ve 3. sıraya yükseldi.
Kepez güle oynaya galip
Kepez güle oynaya galip
Kepez güle oynaya galip
Kepez güle oynaya galip
Kepez güle oynaya galip

Benzer Haberler