Kepez hizmette durmak bilmiyor

16 Kasım 2016, Çarşamba - 10:40
Kepez hizmette durmak bilmiyor
Alt yapısının tamamlanmasıyla çevre düzenlemesi yapılacak olan Kepez Belediyesi, otoparkı, sağlık merkezi ve etüt merkeziyle hizmet edecek.
 
Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, teknik ekibi ve başkan yardımcılarıyla birlikte çevre düzenlemesi yapılacak olan Kepez Belediyesi Hizmet Binası’nı gezerek ayrıntılı bilgi alıp, değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Yardımcıları Sebahat Adanır, Fatih Özsoy ve Ramazan Alanay, Fen İşleri Müdürü Ali Aslan ile birlikte hizmet binasının etrafında incelemelerde bulunan Başkan Tütüncü, yapılacak duvar, boyama, kot farkı düzenlemesi gibi konularda teknik ekibe talimat verdi.
 
Belediye camisini inceledi
 
Ardından belediye arkasındaki Kepez Belediyesi Cami’sine giden Tütüncü, imam ve cemaat ile görüşerek 1998 yılı yapımı caminin eksikliklerini öğrendi. Camiyi bahçesinden balkonuna kadar gezen Tütüncü, belediyenin çevre düzenlemesine ek olarak caminin de kapsamlı bir tadilata tabi tutulmasını istedi.
 
2017 başında restorasyon başlayacak
 
Caminin yaklaşık 20 yıl önce belediyenin o günkü imkanlarıyla yaptırıldığını anlatan Tütüncü, yanında Mısır Çarşısı olan cami binasının genişletilemeyeceğini söyledi. Onun yerine camiyi neredeyse sil baştan hale getirecek restorasyon çalışması yapacaklarını açıklayan Tütüncü, “Önündeki caddenin de çok güzel olacağı bir cami ortaya çıkacak. İnşallah camimizin restorasyonu da 2017 yılı başında başlayacak.” dedi.
 
Sıra estetiğe geldi
 
Belediye arkasında yeraltına arşiv binası ile sağlık merkezinin tamamlanmasıyla etraflı bir şekilde çevre düzenlemesi yapacaklarını belirten Tütüncü, “Alt yapıları ve yatırımları tamamladığımız bir vakitte, artık Kepez’i daha da güzelleştirmeye gayret ediyoruz. Belediye arkasında yeni eğitim mekanları ve sağlık merkezi yapmıştık. Şimdi de etrafını kapsamlı bir şekilde çevre düzenlemesine tabi tutuyoruz. Otoparkı vatandaşın yararlanabileceği şekilde yaptık.” diye konuştu.
 
 
 
Kepez hizmette durmak bilmiyor
Kepez hizmette durmak bilmiyor
Kepez hizmette durmak bilmiyor
Kepez hizmette durmak bilmiyor

Benzer Haberler