Kepezli tekvandoculardan 9 birincilik

17 Mart 2010, Çarşamba - 21:16
Kepezli tekvandoculardan 9 birincilik

Kepez Belediyespor Tekvando Takımı, okullar arası gençler ve yıldızlar turnuvasında 6 birincilik, lig müsabakasında ise 3 birincilik kazandı.


Kepez Belediyespor tekvandocular, Fatih Spor Salonu’nda yapılan Tekvando Lig Müsabakaları’nda oynadıkları başarılı maçlarla göz doldurdu. Sporcuların maç deneyimi kazanması açısından önem taşıyan lig müsabakalarında Kepez Belediyesporlu sporcular, 3 birincilik kazanmasını bildi.


Kepezli tekvandocular, Okullar Arası Yıldızlar Turnuvası’nda ve Okullar Arası Gençler Turnuvası’nda da başarısını sürdürdü. Kepez Belediyespor, Antalya Atatürk Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Salonu’nda düzenlenen turnuvalarda, yıldızlarda 2 birincilik, gençlerde ise 4 birincilik kazandı.


Gençlerde birinci olan sporcular, Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından Aydın’da düzenleyeceği Türkiye Gençler Şampiyonası’nda, yıldızlarda birinci olanlar ise Kayseri’de gerçekleştirilecek olan Türkiye Yıldızlar Şampiyonası’nda mücadele edecek.
Kepez Belediyespor Tekvando Takımı’nın Antrenörü Cihat Ramazan Gürbüz de, alt yapıdan yetiştirdikleri sporcuların turnuvalarda elde ettikleri başarılarla maç deneyimi kazandığını belirterek, Türkiye şampiyonalarında kürsüye çıkmayı amaçladıklarını ifade etti.



Benzer Haberler