Kepez güreşine start verildi

15 Mart 2010, Pazartesi - 22:45
Kepez güreşine start verildi
Kepez Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen 6. Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin hazırlıklarına başlandı. Güreş komitesi ve güreşe destek verenler düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Bölgenin ilk yağlı pehlivan güreşi olan, Kepez Belediyesi Geleneksel 6. Yağlı Pehlivan Güreş organizasyonuna start verildi. 24-25 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan güreşlerin şenlik havasında geçmesi amacıyla çalışmalarını sürdüren güreş komitesi, güreşe destekte bulunanlarla birlikte akşam yemeğinde bir araya geldi. Güreşlerin başarılı bir şekilde yapılması için fikir birliği yapan heyet, her hafta düzenli olarak toplanarak çalışmalarını sürdürecek. Kepez yağlı pehlivan güreşlerinin örnek bir organizasyon olması için titiz bir çalışma sergileyeceklerini ifade eden, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Güreş tertip komitesi ve geçtiğimiz yıl güreşlerimize katkı sağlayan arkadaşlarımızla bir araya geldik. Ata sporumuza destek veren bütün gönül dostlarımıza teşekkür ediyorum.


İlçemizde, ülkemizin dört bir yanından gelen vatandaşımız yaşamaktadır. Dolayısıyla ata sporumuza ilçemizde büyük ilgi duyulmaktadır. Ata sporumuzun desteklenmesine büyük önem veriyoruz. Güreşlerimizde bir yenilik yapıyoruz ve artık bu yıldan itibaren güreşlerimiz 2 gün sürecektir. Konserleri ile mehterli açılışı ile Kepeze ve Antalyamıza yakışan bir güreş yapma hırsı bütün arkadaşlarımızı sarmış durumdadır. Bu yıl geçtiğimiz yıldan çok daha geniş katılım olacağından eminim. Güreşlerimize bugüne kadar katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Benzer Haberler