Kepezspor BAL’da emin adımlarla ilerliyor

11 Ekim 2016, Salı - 10:14
Kepezspor  BAL’da emin adımlarla ilerliyor
Bölgesel Amatör Lig 7’inci grupta mücadele eden Kepez Belediyespor evinde Konyaaltı Belediyespor’u konuk etti.

BAL 7’inci grupta mücadele eden Kepez Belediyespor ligin 3. haftasında evinde ağırladığı Konyaaltı Belediyespor’u  2-0 mağlup etti.

Hasan Doğan Stadyumu’nda saat 15:00’da başlayan karşılaşmaya Kepez Belediye Başkanı  Hakan Tütüncü, Kepez Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Özsoy, Ramazan Alanay ve Fatih Özaslan, Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Kepez Belediyesi Meclis Üyeleri, Teknikeller Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, davetliler ve Grup 1966 taraftar grubu tribünden izledi.

Karşılaşmanın ilk golünü Kepez Belediyespor ‘un 14 numaralı formasını terleten sol açık oyuncusu Ahmet Keleş 44’üncü dakika da topu fileler ile buluştururken, karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 bitti.

Maçın 50’nci dakikasında İlhami Işık topu ağlara göndererek kendisinin ilk takımının ikinci golünü atarak takımını 2-0 öne geçirdi. Kepez Belediyespor 2016-2017 BAL sezonunun 3. haftasını galip bitirdi.

Maç hakkında düşüncelerini aktaran Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Ünlüoğlu, “ Sezonun 3. Haftasını da geride bırakırken iyi bir oyun sergiledik ve galip gelen taraf biz olduk. Güzel bir maç oldu. Teknik ekibime ve oyuncularımı tebrik ediyor. Başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
 
Kepezspor  BAL’da emin adımlarla ilerliyor
Kepezspor  BAL’da emin adımlarla ilerliyor
Kepezspor  BAL’da emin adımlarla ilerliyor

Benzer Haberler