TÜTÜNCÜ ESNAFI UNUTMADI. 12.04.2009

8 Ekim 2009, Perşembe - 23:52
TÜTÜNCÜ ESNAFI UNUTMADI. 12.04.2009
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, seçim çalışmaları sırasında ziyaret ettiği esnafı, görevi devraldıktan sonra da unutmadı. Tütüncü, Kütükçü Mahallesi’ndeki esnafı ziyaret ederek, sıkıntılarını dinledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Makam sarhoşu olmayacağız.” sözünü icraatla yerine getirmeye başladı. Tütüncü, seçim çalışmalarında bir araya geldiği ilçe esnafını, belediye başkanlığını kazandıktan sonra da unutmadı. Başkan Hakan Tütüncü, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepez Belediye Meclis Üyeleri Zeki Çivik, Şevki Mavi ve AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Necip Çetinkaya ile birlikte seçim çalışmaları sırasında bir araya geldiği Kütükçü Mahallesi esnafını ziyaret etti. 
Barış Manço Caddesi üzerindeki iş yerlerini tek tek ziyaret eden Tütüncü, esnafla sohbet etti, sıkıntılarını dinledi. Seçim çalışmaları sırasında esnafla bir araya geldiğini anımsatan Tütüncü, “Seçim kampanyası döneminde yaptığımız ziyaretlerde, belediye başkanı olduktan sonra da esnafımızla bir araya geleceğimizi, esnafımızın dertlerini dinleyeceğimizi, bir bardak çaylarını içeceğimizi söylemiştik. Kepezli vatandaşlarımızın teveccühü belediye başkanı olduktan sonra da esnafımızla birlikteyiz, 5 yıllık görev süremizde de sık sık esnafımızla, ilçe halkımızla bir araya geleceğiz. Sevinçlerini, dertlerini paylaşacağız. Makam sarhoşluğu içinde olmayacağız, şımarmayacağız. Milletimizin 5 yıllığına bize verdiği emaneti, kutsal bileyeceğiz. Makamlar da oturarak değil, mahallelere giderek, esnafımızı, vatandaşımızı dinleyerek sorunları çözeceğiz.” şeklinde konuştu.
Kütükçü Mahallesi esnafı da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, seçimlerden sonra da kendilerini ziyaret etmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.


Benzer Haberler