Kepez gol oldu yağdı

8 Şubat 2010, Pazartesi - 20:37
Kepez gol oldu yağdı
Kepez Belediyespor, Antalya Süper Amatör Lig maçında, lig 2’incisi Kadriye Belediyespor’u, 4–0 yenerek, 3’üncü lig terfi maçlarına katılma yolunda önemli bir engeli açtı. Maçı izleyen Başkan Hakan Tütüncü de, soyunma odasına giderek takımı kutladı.  

Kepez Belediyespor Futbol Takımı, yemekte Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü’ye verdikleri galibiyet sözünü tuttu. Antalya Süper Amatör Lig’de mücadele eden Kepez Belediyespor, final niteliği taşıyan maçta KadriyeBelediyespor’u, 4–0 mağlup etti.  Kepez Belediyesi Hasan Doğan Stadı’nda oynanan ve Kadir Tanyar (Orta hakem), Abdullah Sayar ve Özen Tabur hakem üçlüsünün yönettiği maçta Kepez Belediyespor, rakibi karısında üstün bir oyun ortaya koydu. Yağmurlu bir havada ve ağır bir zeminde oynanan maçta Kepez Belediyespor, rakibine adeta gol oldu yağdı.  Maçın ilk yarısında net gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Kepez Belediyesi, aradığı golü 55’inci dakikada Ekincan Karakuş ile buldu. Başkan Tütüncü de stada uğuruyla geldi. Tütüncü, protokolde yerini aldığı anda Kepez Belediyespor, Özkan Koçalp’ın golüyle farkı 2’ye çıkardı. İyi oyununu sürdüren kırmızı-mavili takım, 76’ncı dakikada Serdar Aksoy’un mükemmel golüyle durumu 3–0 yaptı. 79’uncu dakikada Kadriye Belediyespor’dan Toygar’ın kırmızı kart görmesiyle iyice rahatlayan Kepez Belediyespor, 87’nci dakikada Yusuf Duman’la bir gol daha bularak maçı 4–0 kazandı. 3’üncü lig terfi maçlarına katılma yolunda önemli bir engeli aşan Kepez Belediyesporlu futbolcular, maçın ardından galibiyeti doyasıya kutladı. Bu galibiyetle puanını 35’e çıkaran Kepez Belediyesi, Antalya Süper Amatör Lig’de 2’nci sıraya yükseldi.


Tütüncü’den galibiyet kutlaması


 Kepez Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Erkin Demir, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Kaya ile birlikte maçı izleyen Tütüncü, soyunma odasına giderek, galibiyetten dolayı hem futbolcuları ve teknik heyeti kutladı. burada futbolculara bir konuşma yapan Başkan Tütüncü, “Çok güzel bir mücadele ortaya koyduğunuz için sizleri tebrik ediyorum. Bu galibiyetten dolayı size özel bir ödül vereceğim. Bu mücadeleyi aynen devam ettirmenizi istiyorum. İnce uzun bir yolda, gündüz -gece yürüyoruz.” Şeklinde konuştu.
 Tütüncü, Kepez Belediyespor- Polisgücü arasında Dilek Sabancı Spor salonu’nda oynanan Yıldızlar Ligi maçını da izledi.


Benzer Haberler