Tütüncü Antalya için yerel medyaya destek verilmeli

29 Ocak 2010, Cuma - 19:31
Tütüncü Antalya için yerel medyaya destek verilmeli
Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu’nu kabul eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,  yerel medyanın desteklenmesinin Antalya’nın desteklenmesi anlamına geldiğini söyledi. 

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC)’nin yeni seçilen yönetimi, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette AGC’de yeniden başkanlık görevine seçilen Mevlüt Yeni, yeni dönemde yapacakları projeler hakkında Tütüncü’ye bilgi verdi. Yeni, Kepez’in Antalya’nın gözbebeği olduğuna işaret ederek,  “Kepez, aynı zamanda aldığı göç nedeniyle sorunları çok olan bir ilçemiz. AGC’nin, Kepez’in problemlerin çözümünde küçük bir katkısı olursa memnuniyet duyarız.” dedi.


Tütüncü nün medyaya olan ilgisini ve sevgisini iyi biliyoruz


Mevlüt Yeni, Tütüncü’nün Antalya medyasına olan ilgisini ve sevgisini iyi bildiklerini belirterek, yeni dönemde de bu ilginin ve sevginin artarak devam edeceğini kaydetti. AGC Başkanı Yeni, Kepez ve Antalya için üzerlerine düşen ne vazife varsa yapmaya hazır olduklarını da sözlerine ekledi. 


"Güzel bir enerjinin ve sinerjinin ortaya çıkacağına inanıyorum"


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, AGC’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Mevlüt Yeni’ye ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi. Her genel kurulun tazeleniş ve diriliş olduğunun altını çizen Başkan Tütüncü, şunları söyledi. “AGC, geçtiğimiz dönem, üyeleri, kent medyası ve Antalya için önemli hizmetler yaptı. AGC, bu dönemde de çok daha güzel hizmetleri, faaliyetleri hem Antalya’ya hem de üyelerine kazandıracaktır. Güzel bir ekip kuruldu. Sizlerin birlikteliğinden güzel bir enerjinin, sinerjinin ortaya çıkacağına inanıyorum. Antalya için de bu enerji ve sinerjinin önemli bir değer olacağını düşünüyorum.”


"Kapımız ve gönlümüz her zaman sizlere açık"


Yapacağı çalışmalarda AGC’nin yanında olacağının altını çizen Başkan Hakan Tütüncü,  “Çalışmalarınızda her zaman yanı başınızda olduğumu bilmenizi istiyorum. Her zaman destekçinizim. Çünkü yerel medyanın, Antalya için önemli olduğunu düşünüyorum. Yerel medyanın desteklenmesi, Antalya’nın desteklenmesi anlamına geldiğini düşünüyorum. Medya da görevini en iyi şekilde yaparak, topluma olan hem gönül hem de vicdani borçlarını en iyi şekilde ödeyeceklerdir. Kapımızın ve gönlümüzün her zaman sizlere açık olduğunu bilmenizi istiyorum.” şeklinde sözlerini tamamladı.


Benzer Haberler

Antalya ve Kepez’e vizyon kazandıran eserler ürettik

Antalya ve Kepez’e vizyon kazandıran eserler ürettik

Toplumun her kesimiyle birlikte Antalya markasına katkı sağlayacak, Kepez’in imkânlarıyla dev projeler ürettiklerini söyleyen Başkan Tütüncü,” derdimiz Ahmet Hamdi Tanpınar’ın ifadesiyle “ bir adın kalmalı geriye” dedirtebilmektir.”

”AKBB`yi hizmet makamı yapıyoruz”
"AKBB`yi hizmet makamı yapıyoruz"

Başkan Hakan Tütüncü, AKBB`yi, bir temsil olma makamından çıkararak,  amacına ve yasal düzenlemelere uygun bir hizmet kurumu haline getirmeye başladıklarını söyledi. Kepez Belediye


Tütüncü’den Antalyalılara Dokuma çağrısı
Tütüncü’den Antalyalılara Dokuma çağrısı

Başkan Hakan Tütüncü, Dokuma Fabrikası’nın 488 dönümlük alanının üst kullanın hakkını alan şirketin, tahsisin kaldırılması davasına, 369 milyon liralık alacak davası


Tütüncü hizmetlerini Avrupa Konseyi’ne anlattı
Tütüncü hizmetlerini Avrupa Konseyi’ne anlattı

Avrupa Konseyi (AK)Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’ne katılan Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 18 ayda yaptığı hizmetleri, AK’nin 47 ülkesinin temsilcilerine anlattı.  Avrupa