Tütüncü sayesinde spor yapabilecekler

19 Ocak 2010, Salı - 20:15
Tütüncü sayesinde spor yapabilecekler
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kasım 2009’da hizmete açılan, ancak spor malzemesi olmadığı için öğrencilerin spor yapamadığı Altıayak İlköğretim Okulu’nun hem spor malzemesi ihtiyacını karşıladı hem de futbol sahasını düzenleme sözü verdi. 

Eğitim gönüllüsüyüm, diyen Başkan Hakan Tütüncü, öğrencilerin yüzünü güldürmeyi sürdürüyor. Göreve geldiği günden itibaren birçok okulu ziyaret eden Tütüncü, bahçe düzenlemesinden bilgisayara, kütüphaneden spor malzemesine kadar okulların talep edilen ihtiyaçlarını karşılayarak, eğitimin kalitesini yükseltiyor. Başkan Tütüncü, okulların fiziki şartlarını düzenlemekle kalmıyor, deneyimlerini paylaşarak, tavsiyelerde bulunarak öğrencilerin ufkunu açıyor.


Dertlere, derman oldu


Başkan Tütüncü, Kasım 2009’da hizmete açılan Varsak Altıayak İlköğretim Okulu’nu da ziyaret ederek, dertlere derman oldu. Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Kaya’nın da yer aldığı ziyarette Tütüncü, Okul Müdürü Kemal Yıldız, öğretmenler, veliler ve öğrenciler ve Mahalle Muhtarı İsmail Şanlı ile bir araya gelerek, okulun ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Okul Müdürü Yıldız, okulun futbol sahasının düzenlenmesini talep ederek, spor malzemesi olmadığı için de öğrencilerin spor yapamadığını ifade etti. Yıldız, teknoloji sınıfında da bilgisayar bulunmadığını hatırlatarak, bu konuda da yardım istedi. Veliler de okulun giriş kapısının önündeki yola hız kesici yapılmasını istedi.


Futbol sahası yapılması sözü verdi


Başkan Hakan Tütüncü de, bürokratlarını arayarak, okulun futbol sahasının yapılmasını, yola hız kesici engel konulmasının istedi; okula 10 adet futbol topu, 10 adet basketbol topu, 10 adet de voleybol topu gönderme sözü verdi. Tütüncü, okulun bilgisayar ihtiyacını da devlet- vatandaş işbirliği ile karşılayacaklarını kaydetti.


Kitap okumaları tavsiyesinde bulundu


Kepez Belediye Başkanı, Altıayak İlköğretim Okulu ziyaretinde iki sınıfa da giderek, öğrencilerle bir araya geldi. Tütüncü, sohbet ettiği, isteklerini sorduğu öğrencilere, kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. Öğrenciler de, belediye başkanlarının sınıflarını ziyaret etmesinden dolayı duydukları mutluluğu dile getirdi, çiçeklerle ziyaretinden dolayı Tütüncü’ye teşekkür etti.
3/A sınıfının öğrencileri de Başkan Tütüncü’ye şiir sürprizinde bulundu. Tütüncü, kendisini okudukları şiirle sevindiren 3/A sınıfı öğrencilerini, hafta sonu sinemaya götürme ile ödüllendirdi. 
Okul ziyaretinin ardından Altıayak Mahalle Muhtarı İsmail Şanlı, Tütüncü’ye gözleme ikram etti.


İadeyi ziyarette bulundu


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, geçtiğimiz hafta Kepez Halk Ekmek Fabrikası’nı birlikte gezdiği Ahmet-Leman Baydar İlköğretim Okulu’un 2-A ve 2/B sınıflarını da iadeyi ziyarette bulundu. Tütüncü, ziyaretiyle sevindirdiği öğrencilere, Kepez Ekmek’i ziyaretlerinde birlikte çekildikleri fotoğrafları hediye etti.
Kepez Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yarbaş’ın da yer aldığı ziyarette Başkan Tütüncü, Zeytinlik Mahallesi Muhtarı Ali Küçük, Esentepe Mahalle muhtarı Nasuh Kula ile bir araya gelerek, mahallelerin sorunları hakkında bilgi aldı.


Benzer Haberler