Kepezli çocukların sinema keyfi

17 Ocak 2010, Pazar - 03:52
Kepezli çocukların sinema keyfi
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Bölgesindeki başarılı öğrencileri ödüllendirmeye devam ediyor. Cengiz Topel İlköğretim Okulu’nda okuyan başarılı 50 öğrenci, Başkan Tütüncü ile birlikte sinemada film izledi.

Kepez Bölgesinde bulunan okullardaki başarı kalitesinin arttırılmasını hedefleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, başarıyı ödüllendiriyor. Kepez’de İlçe sınırları içerisinde bulunan Cengiz Topel İlköğretim Okulu’nda okuyan 50 başarılı öğrenci, haftasonu Depoo Alışveriş Merkezi’nde bulunan sinemada film izledi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve Başkan Yardımcısı Gürsel Kaya, çocuklara eşlik ederek Alvin ve Sincaplar isimli filmi seyretti.

Bölgedeki okulların başarı katsayısını yükseltmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Başkan Tütüncü, “Cengiz Topel İlköğretim Okulundaki 50 başarılı öğrencimizi ödüllendirmek istedik. Bu imkanlarımızdan bütün öğrencilerimizi yararlandırmak istiyoruz. İlimizdeki farklı noktalardaki farklı imkanlarla buluşmak suretiyle sosyalleşmelerine de katkıda bulunmuş olacağız. Bu konuda başarılı öğrencilerimize öncelik vereceğiz. Başarıyı arttırmak gibi bir hedefimiz de var. Bu hedefimize de ulaşmak için kararlı adımlarla da ilerliyoruz” diye konuştu.

Film izleyen çocuklar sinema çıkışında, kendileri ile yakından ilgilenen Başkan Tütüncü’ye teşekkür ettiler.

Benzer Haberler