Kepez modern hizmet binalarına kavuştu

16 Haziran 2015, Salı - 11:17
Kepez modern hizmet binalarına kavuştu
Kepez Belediyesi, hizmet binasının bahçesindeki görüntü kirliliği oluşturan ve eskiyen atölyelerin yerine modern binalar inşa etti.
 
Fevzi Çakmak Mahallesi’nde, Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesindeki yatırımcı müdürlüklerin atölye binalarının inşasını tamamladı.

Yeni işyerleri, kaynak, demir ve ağaç işleri atölyesi (1620m2), fen işleri atölyesi (1800m2) ile idari bina (600m2) ve depo binasından (750m2) oluşuyor. Belediye binasının bahçesindeki atölyeler, bu ay içerisinde yeni yerlerine taşınacak.
 
Yeni atölye binaları, 2B mülkiyet problemi çözülen Fevzi Çakmak Mahallesi’ne prestij kazandıracak bir yatırım olarak da dikkat çekiyor.  Kepez için daha kaliteli hizmetlerin üretileceği yeni binalar, çalışanlara da daha sağlıklı ve modern ortamda üretim yapma imkânı sunacak.
 
Hizmet kalitesi artacak

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, tesislerin Kepez’e hayırlı olmasını dileyerek, “Yeni atölye binalarımız modern bir üretim merkezi olacak.” dedi. 
Başkan Tütüncü, mevcut atölye binalarının Teomanpaşa Mahallesi’ndeki belediye hizmet binasının bahçesinde bulunduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi: \"Atölyeler, gecekonduların yerine modern konutların yapıldığı Teomanpaşa Mahallesi için görüntü kirliliğine neden oluyordu. Atölyeleri, yeni yerlerine taşıyarak bu görüntü kirliliğini tamamen ortadan kaldıracağız.  Yıkacağımız  atölyelerden temizlenen alanları yeşillendireceğiz. Böylece hem belediyemizi hem de mahallemizi güzelleştireceğiz.\"

Yeşil alan ve sağlık tesisi geliyor

Kepez halkına daha kaliteli hizmet üretmek amacıyla inşa edilen yeni atölye binalarının temeli, geçtiğimiz Ekim (2014) ayında törenle atılmıştı.

Belediye binasının çevresinde, atölyelerin kaldırılacağı 8 dönümlük alan sağlık merkezi, yeşil alan ve otopark olarak düzenlenecek. Arka bahçenin çevresindeki duvar da kaldırılarak, daha estetik bir çevre düzenlemesi yapılacak.  İşyerlerinin taşınmasından sonra ise arka bahçe, yeşil alan, otopark ve dinlenme alanı olarak düzenlenerek, halkın kullanımına sunulacak. Yine söz konusu alana, belediye sağlık merkezi yapılacak.
Kepez modern hizmet binalarına kavuştu
Kepez modern hizmet binalarına kavuştu

Benzer Haberler

Kepez\'in hizmet kalitesi artıyor

Kepez\'in hizmet kalitesi artıyor

Başkan Hakan Tütüncü, yeni atölye binalarının hem hizmet kalitesini artıracağını hem de 2B mülkiyet problemi çözülen Fevzi Çalmak Mahallesi\'ne önemli bir değer kazandıracağını söyledi.   Fevzi Çakmak Mahallesi’nde, Fen İşleri Müdürlüğü

Yeni binalar Mart’ta Kepez’in hizmetinde
Yeni binalar Mart’ta Kepez’in hizmetinde

Kepez Belediyesi’nin, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yapımını sürdürdüğü Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yeni hizmet binaları Mart ayı içerisinde hizmete girecek.


Kepez’e yeni sağlık merkezinin önü açılıyor
Kepez’e yeni sağlık merkezinin önü açılıyor

Kepez Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi’ne taşıdığı atölyelerin yerine yeni bir sağlık merkezi kazandıracak.   Kepez Belediyesi, üretim ihtiyacına cevap veremediği ve görüntü


Güzel bir Kepez için atölyeler kaldırıyor
Güzel bir Kepez için atölyeler kaldırıyor

Kepez Belediyesi, hizmet binasının çevresindeki ihtiyaçları karşılamayan ve görüntü kirliliği oluşturan atölyeleri ve bakım ve onarımla ilgili işyerlerini kaldırıyor. Binaların