Tütüncü engellileri sevindirdi

2 Ocak 2010, Cumartesi - 22:46
Tütüncü engellileri sevindirdi
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, işitme engellilerin yer isteğine,“Yapacağımız bir parkta size alan oluşturacağız.” cevabını verdi.

Başkan Hakan Tütüncü,  Antalya İşitme Engelliler Derneği’ni ziyaret ederek, işitme engellilerin sorunlarını dinledi. Ziyarette, işitme engelliler, Tütüncü’yü ilgiyle karşıladı. Ziyaret sırasında Başkan Tütüncü’nün konuşması, işaret dili tercümanı tarafından dernek üyelerine aktarıldı. Tütüncü de bazen işaret dilini kullanarak, işitme engellilerle konuştu. 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette dernek üyeleri, kendilerini unutmadığı, sorunlarına sahip çıktığı için Tütüncü’ye teşekkür ettiler. Antalya İşitme Engelliler Dernek Başkanı Metin Çakar ve işitme engelliler, dernek binalarının fiziki şartlarının yetersiz olduğunu belirterek, Başkan Tütüncü’den, dernek binası yeri isteğinde bulundu.

Tütüncü de, bedensel ve zihinsel engellilerin sorunlarıyla yakından ilgilendiğini söyleyerek, engellilerin hem yaşam alanlarındaki fiziki engelleri kaldırılması hem de sosyal ve kültürel olanaklardan yararlanması için de çalıştıklarını söyledi.

Antalya Bedensel Engelliler Derneği’ni seçim döneminde ziyaret ettiğini anımsatan Başkan Tütüncü, şöyle devam etti: “Seçimden sonra da geldim, yine geleceğim, Engellileri seçimde seçime hatırlayanlardan değiliz.  Sizleri çok seviyorum. Sizlerle buluşalım, sohbet edelim istedik. Sizlerle bir arada olmak beni çok mutlu ediyor. Sizlerin sorunlarıyla ilgili bugüne kadar görüşmeler yaptık. Bugün de sizlerle birlikteyiz. Birlikte sizlerin sorunlarını çözeceğiz. El birliği ile yardımlaşarak, dayanışma ile her şeyin temeline sevgiyi koyarak yapacağız.”

Başkan Tütüncü, işitme engellilerin yer talebine de şu cevabı verdi: “Büyükşehir gibi olanaklarımız, imkânlarımız yok. Elimden geldiği kadar, imkanlarımız ölçüsünde sizlere yardımcı olacağız. Şu an size verebileceğimiz bir yerimiz yok. Yeni yaparsak olacak.  Yeni yapacağımız bir parkta size alan oluşturmak için çalışma yapacağız. Sevgiyle, el ele, gönül gönüle vererek engelleri kaldıracağız.”

Benzer Haberler

Kepez engellileri sevindirdi

Kepez engellileri sevindirdi

Kepez Belediyesi’nin 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikte bedensel ve zihinsel engelliler, Türk Halk Müziği konseri, akrobasi gösterisiyle eğlendi. Başkan Hakan Tütüncü de, karanfil verdiği bedensel ve zihinsel

İşitme engellilerden Tütüncü’ye  plaket
İşitme engellilerden Tütüncü’ye plaket

Antalya İşitme Engelliler Derneği Başkanı Uğur Küçük, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye, derneğe yardım ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.  Antalya


Antalya ve Kepez’e vizyon kazandıran eserler ürettik
Antalya ve Kepez’e vizyon kazandıran eserler ürettik

Toplumun her kesimiyle birlikte Antalya markasına katkı sağlayacak, Kepez’in imkânlarıyla dev projeler ürettiklerini söyleyen Başkan Tütüncü,” derdimiz Ahmet Hamdi Tanpınar’ın


Kepez’in mimarı 123 projesini açıkladı
Kepez’in mimarı 123 projesini açıkladı

Kepez’in yönetimine 3. kez talip olan Cumhur İttifakının AK Partili Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, ‘123 proje ile hedef 2023’ projelerini açıkladı. Kepez’e 10 yılda