Tütüncü’den Ünsal’a müjde

1 Haziran 2015, Pazartesi - 10:53
Tütüncü’den Ünsal’a müjde
Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi içinde kalan Ünsal Mahallesi gecekonducularının sorununun çözüldüğünü müjdeledi.
 
İmar düzenlemeleriyle çehresi değişen Ünsal Mahallesi’nde miting düzenleyen Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi içinde kalan gecekonduculara müjde verdi.

Büyükşehir Belediyesi ile yaptıkları görüşmelerin olumlu netice verdiğini duyuran Tütüncü, “Bundan 1 yıl evvel yine sitedeki gecekonducularımızla bu problemi çözeceğimizi vaat etmiştik. Şimdi yaklaşık 7- 8 aydır yeni bir projenin üzerinde çalışıyoruz. Bu projenin üzerindeki tüm hemşerilerimize yaşadıkları sorunların, Büyükşehir ile Kepez Belediyeleri işbirliğiyle, tarihin karanlık sularına gömüldüğünü ilan ediyorum. Tüm gecekonducu hemşerilerimize hayırlı olsun.” diye müjdesini verdi.
 
Coşkuyla karşılandı
 

Eşi Dr. Ayşe Tütüncü, belediye bürokratları ve AK Parti Kepez teşkilatının katıldığı mitingde coşkuyla karşılanan Başkan Tütüncü, mahalle meydanında kendisini bekleyen yüzlerce vatandaşı selamladı. Bayraklar ve ellerindeki dövizlerle Tütüncü’yü bekleyen mahalle sakinleri, sık sık tezahürat yaparak Tütüncü’nün konuşmasını kesti. Vatandaşların gösterdiği ilgiye sempatik tavırlarıyla karşılık veren Tütüncü, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi.
 
Herkesin mağduriyeti giderilecek
 

Yıllardır ötelenmiş olan imar sorununu çözmek için ellerinden gelen tüm gayreti göstererek somut bir noktaya ulaşıldığını vurgulayan Tütüncü, “Daha evvel sanayi sitesindeki söz sahibi kooperatifle ilgili tahsisatlar 15 yıl öncesinde yapılmasına rağmen sorun çözülememişti. Bizim dönemimizde çözüldü ve binalar yükseldi. O kooperatifin genel kuruluna gelmiştim, bu problemi çözmek bizim boynumuzun borcudur demiştik. Yakında hak sahipleri o güzel konutlara taşınacak. Aynı şekilde o sözü veriyoruz. Mağdur olanların hepsinin sorununu çözmek, bu kardeşinizin boynunun borcudur.” diye konuştu.
 
Bir ayda 200 tapu verdik
 

Yollardan kaldırıma, parklardan muhtarlık binasına kadar yapılan hizmet yatırımları ile mahalledeki gelişimi hatırlatan Tütüncü, “Nerdeydik nereye geldik. Tüm binalar 2- 3 yıl içinde yapıldı. Kat artışı da yapacağımıza söz vermiştik, şu an yapıldı, binalar da yapıldı. Artık Ünsal benzenilmek istenen bir mahalle oldu. Tapu problemiyle ilgili gereken adımları atacağız dedik ve yaptık. Eksik kalanları da son bir ay içinde yaptık. Bu mahallede son bir ay içinde 200 tane daha tapu verdik. Planlamayla ilgili hiçbir problem kalmayacak. Batı Çevre Yolunun da buradan geçmesiyle, mahalle çok daha değerli olacak.” şeklinde konuşması alkış aldı. 
Tütüncü’den Ünsal’a müjde
Tütüncü’den Ünsal’a müjde
Tütüncü’den Ünsal’a müjde
Tütüncü’den Ünsal’a müjde
Tütüncü’den Ünsal’a müjde
Tütüncü’den Ünsal’a müjde
Tütüncü’den Ünsal’a müjde
Tütüncü’den Ünsal’a müjde

Benzer Haberler