Şampiyonluk kupasını Tütüncü verdi

2 Ocak 2010, Cumartesi - 20:08
Şampiyonluk kupasını Tütüncü verdi
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Liseler Arası Futbol Turnuvası’nın birincisi olan Karatay Lisesi’ne şampiyonluk kupasını verdi. 

Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Liseler Arası Futbol Turnuvası, final maçıyla sona erdi. Başkan Hakan Tütüncü de, Karatay Lisesi ile Nazime Baki Saatçıoğlu Lisesi arasında Kepez Belediyesi Hasan Doğan Stadı’nda oynanan final maçını izledi. İki takımın taraftarları yaptıkları tezahüratlarla Tütüncü’ye olan sevgilerini dile getirdiler. Kıran kırana geçen final maçının normal süresi 2–2 tamamlanınca penaltı atışlarına geçildi. 

Penaltı atışları sonucunda rakibine üstünlük sağlayan Karatay Lisesi, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Liseler Arası Futbol Turnuvası’nın şampiyonu almaya hak kazandı.


Başkan Hakan Tütüncü de, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek ile birlikte şampiyonluk kupasını Karatay Lisesi’ne verdi. Başkan Tütüncü, turnuvada dereceye giren takımları kutlayarak, “ Dostça, güzel bir final maçı oldu. Bu turnuva ile hem yeni dostluklar kazandınız hem de unutamayacağınız güzel bir anınız oldu. Bundan sonraki eğitim hayatınızda sizlere başarılar diliyorum.”  ifadesini kullandı.

Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Liseler Arası Futbol Turnuvası’nda, 2’inci Nazime Baki Saatçıoğlu Lisesi, 3’üncü Atatürk Endüstri Meslek Lisesi, 4’üncü de Kepez Lisesi oldu.

Benzer Haberler