Sn. Hakan Tütüncü nün yeni yıl kutlama mesajı

31 Aralık 2009, Perşembe - 23:33
Sn. Hakan Tütüncü nün yeni yıl kutlama mesajı
2009 yılını geride bıraktığımız, 2010 yılını karşıladığımız bu günde hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum…

Umut ve heyecanla Kepez Belediyesi’nde almış olduğumuz görevin 9 ayını geride bırakırken, hizmet üretme noktasında ortaya koyduğumuz kararlılığın coşkusu içerisindeyiz. Göreve geldiğimiz günden itibaren İlçemizin modernleşmesi yolunda birçok çalışmalara imza attık ve atıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu çalışmalarımız katlanarak sürecektir.

Hizmet sevdası ile çalışmalarımız sürerken, yepyeni projelerle halkımızın karşısına çıkmaya söz verdik ve bu sözümüzü de yerine getirme yolunda ilerliyoruz. 2009 yılını geride bırakırken, 2010 yılı Kepez İlçesi için dev adımların gerçekleştiği önemli bir yıl olacağına hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Halkımızın bize verdiği değerli emaneti devraldığımız günden itibaren bize duyulan güveni asla sarsmadan çalışıyoruz. Bundan sonra da aynı bilinçle doğru bildiğimiz yolda ilerlemeye devam edeceğiz. Halktan kopuk bir yönetim anlayışımız hiç olmadı. Kapımız da, soframız da gönüllerimiz de herkese her zaman açık oldu. Bütün halkımızın gönlünü kazanmaya çalıştık.

2010 yılı Kepez İlçesi’nin hizmet patlamasının yaşanacağı bir yıl olacaktır. Yeni yıl, hazırladığımız projelerimizi hayata geçireceğimiz yeni bir dönemdir. Bu projelerin hayata geçirilmesi ile 2010 yılının sonunda çok daha modern bir Kepez göreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. 

Kepez çalışıyor… Kepez gelişiyor.... Kepez’de güzel şeyler oluyor…

2010 yılının ülkemiz, Antalya’mız, ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum…

Hemşehrilerimize en kalbi sevgilerimi, saygılarımı sunuyor, yeni yıllın sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum…

Benzer Haberler