Sütçüler devlet hastanesi 29 Ekim’de açılıyor

13 Mayıs 2015, Çarşamba - 10:30
Sütçüler devlet hastanesi 29 Ekim’de açılıyor
Geçen seçimlerde siyasetçilerin Sütçüler’deki devlet hastanesinin yapılmayacağı yönündeki söylemlerini hatırlatan Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, açılış için 29 Ekim tarihini verdi.
 
Mahalle gezilerine Sütçüler’de devam eden Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ile birlikte gövde gösterisi yaptı.

AK Parti Kepez Teşkilatı’nın milletvekillerini tanıtan 30 aracıyla mahallede konvoy yapan Başkan Tütüncü ile Milletvekili Enç, vatandaşları selamladı, davet edildikleri işyerlerine misafir oldu. Kendilerini selamlayan çocuklara balon, boyama kitabı gibi hediyeler veren Tütüncü ile Enç, yetişkinlerden de 7 Haziran seçimlerinde oy istedi.
 
Hastanemiz yapılıyor
 
Pişi ikram edildiği bir evde konuşma yapan Tütüncü, AK Parti’ye gönül veren vatandaşlardan destek istedi. Geçen yerel seçimlerde diğer partililerin Sütçüler’deki devlet hastanesinin yapılmayacağına dair söylemlerde bulunduğunu hatırlatan Tütüncü, “Hatırlayın geçen seçimleri. Kapı kapı dolaşıp yalanın iftiranın bini bir para olduğu dönemde ne dediler, ‘bunlar bu hastaneyi yapmayacaklar, seçim için bunu söylüyorlar, sonrasında yapmayacaklar’ dediler. Seçimden sonra ne oldu, hastane inşaatı durdu mu? 29 Ekim 2015 günü hastane hizmete açılıyor. Allah hayırlı uğurlu etsin. Birileri konuşur, AK Parti yapar. Şimdi hep beraber daha iyi hizmetler yapmak, Kepez’i daha güzel şehir olması, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı seçilmiş ilk devlet başkanı yapmak için, 7 Haziranda sandıkları patlatmaya hazır mısınız. Şu seçimlere kadar çok çalışacağız, gayret edeceğiz ve zafer bizlerin olacak. Muhabbetinizi bizden eksik etmediğiniz için yürekten teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
 
Ne söylediysek yaptık
 
Vatandaşların diğer siyasi partilerin söylemlerine inanmış olabileceğini belirten Tütüncü, “Yanlışlarına kanmış olanlar olabilirler. Onları ikna etmek suretiyle, Türkiye Cumhuriyeti devletinin aydınlık günlere yürümesine, sizler de katkı sağlayın. Biz bugüne kadar ne söylediysek yaptık. Verilecek tapuları verdik, vermeye de devam ediyoruz. Vakıflarla ilgili sorunları çözdük ve burasıyla ilgili tapuları da vereceğiz. Çok beklediğiniz Devlet hastanesi de biz yapıyoruz.” şeklinde konuştu.
 
Seçimlerde tarih yazacaksınız
 
Türkiye’de 8 Haziran sabahı yeni bir dönemin başlaması için seçimlerin çok önemli olduğuna vurgu yapan Tütüncü, konuşmasını şöyle tamamladı; “Dünyanın her tarafındaki mazlumların, müminlerin sesi olan ve onların aynı zamanda duasını alan Erdoğan’ın devlet başkanı olması için bu seçimler önemli. Türkiye’nin doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle 81 vilayetinde bahar havasının yaşanması, annelerin ağlamaması, kardeş kanının dökülmemesi için, huzurun hakim olması için seçimler çok önemli. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na destek vermeniz çok önemli. Tüm bunları yaparak, hem Cumhurbaşkanımıza, hem de Başbakanımıza destek vererek, sizler sandıkta bir kez daha tarih yazacaksınız. Ve neticesinde 12 yıldan bu yana devam eden istikrar ortamını çok daha güçlendirecek yeni bir sayfayı, dönemi açacaksınız. Ben buna yürekten inanıyorum. Burada gördüğüm manzara, AK Parti’ye büyük bir sevgi ve teveccühten ibaretti.”
 
Enç de Kepezlilerden oy istedi
 
Tütüncü’nün ardından mikrofonu devralan Enç de, seçimlerin öneminin altını çizerek partisine oy istedi. Yerel hizmetler konusunda Tütüncü’nün başarısını dile getiren Enç, “Ben her geldiğimde buradaki değişimi, gelişimi gördükçe, ikametgahımı Kepez’e almak istiyorum. Bugün yaptığımız temel atma töreni ve mahalle gezilerinde bir kere daha düşündüm ki, gelecek yerel seçimlerde ben de Kepezli olacağım.” diye konuştu.
Sütçüler devlet hastanesi 29 Ekim’de açılıyor
Sütçüler devlet hastanesi 29 Ekim’de açılıyor
Sütçüler devlet hastanesi 29 Ekim’de açılıyor
Sütçüler devlet hastanesi 29 Ekim’de açılıyor
Sütçüler devlet hastanesi 29 Ekim’de açılıyor
Sütçüler devlet hastanesi 29 Ekim’de açılıyor

Benzer Haberler