Tütüncü yine sözünde durdu

8 Mayıs 2015, Cuma - 11:51
Tütüncü yine sözünde durdu
Kepez Belediyesi ziyareti yapan Şehit Jandarma Er Serhat Genç İlkokulu öğrencilerinin Tütüncü’den istediği bilgisayar sınıfı, şenlik havasında geçen bir günle hizmete açıldı.
 
Kepez Belediyesi’nin birimlerini gezip Başkan Hakan Tütüncü ile buluşan Şehit Jandarma Er Serhat Genç İlkokulu öğrencilerinin bilgisayar sınıfı dileği, gerçekleşti.

Bir ay önce Başkan Tütüncü’den bilgisayar sınıfı ve kütüphane isteyen çocuklar, kısa sürede muratlarına erdi. Okul aile birliğinin eğitim kurumunun yararına düzenlediği çocuk şenliği ve kermese katılan Tütüncü, belediyesinin hediye ettiği sınıfın açılışını yaptı.
 
Kepez protokolü katıldı
 
Okul bahçesine giren Tütüncü’nün etrafını saran öğrenciler, sevgi gösterisinde bulundu. Çocuklarla ‘çak’ yapan Tütüncü, velilere de güzel bir gün diledi. Kepez Kaymakamı Savaş Tuncer, Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, meclis üyeleri ve belediye bürokratlarının da katıldığı şenlikte, öğrenciler çeşitli yörelerden halk dansları sahneledi. Konuşmaların ardından protokol, bilgi sınıfı ve kütüphanenin açılışını yaptı.
 
Velilerin desteği önemli
 
Başkan Tütüncü’ye verdiği destekten dolayı teşekkür eden okul müdürü Şevket Altun, bu desteklerin devamının geleceğinden emin olduğunu söyledi. Okulda gelenekselleşen bu şenliğe her yıl katıldığını anlatan Tütüncü ise, bu sayede hem gönül bağlarını güçlendirdiklerini, hem de okula gerekli kazanımları üstlendiklerini söyledi. Artık bu okuldaki çocukların da bilgisayarla tanıştığını belirten Tütüncü, bu sayede daha iyi bir eğitim alabileceklerini söyledi.
 
Çocuklar bizim ortak geleceğimiz
 
Velilere seslenen Tütüncü, “Sizin çocuklarınız bizim çocuklarımızdır. Kendi yavrularımıza gösterdiğimiz özeni sizlerin çocuklarına da gösteriyorum. Bizim çocuklarımız en güzel şekilde okusunlar.” dedi. Daha iyi bir eğitimin var olabilmesi için sadece öğretmenlerin ve devletin değil, velilerin de okullara sahip çıkması gerektiğini belirten Tütüncü, çeşitli etkinliklerle okula kazanım sağlamaya çalışan velilere teşekkür etti.
 
Velilere tapu müjdesi
 
Öğrencileri sevindirirken büyükleri de mutlu edecek yeni bir müjdeyle okula geldiğini anlatan Tütüncü, okulun yer aldığı Habipler Mahallesi’ndeki mülkiyet problemlerini çözdüklerini söyledi. Mahallenin en önemli probleminin vakıf arazileri içindeki gecekonduların mülkiyet problemi olduğunu belirten Tütüncü, “Hazine arazilerinin içinde bulunan yerlerle ilgili tapulama işleminin yüzde 90’ınını gerçekleştirdik. Toplam 30 bin hemşerimize tapu vermiştik. Vakıf arazisindeki vatandaşların da bu mülkiyet sorunu bitecek demiştik. Artık vakıf arazilerinde bulunan hemşerilerimiz tapularına kavuşuyor. Antalya tarihindeki en büyük takas işlemini Kepez’de biz gerçekleştirdik.” şeklinde konuştu.
 
Hepsi çocuklar için
 
Okulda öğrencisi olan velilerin heyecanlı, morali yüksek, güzel çocuklar yetiştirdiği için teşekkür eden Kaymakam Tuncer, ailelerin en önemli amacının, çocuklarına güçlü bir istikbal kazanmasını sağlamak olduğunu söyledi. Bu anlamda gayret gösteren velileri takdir ettiğini belirten Tuncer, Başkan Tütüncü’nün eğitime verdiği destekten dolayı duyduğu memnuniyetini ifade etti.
Tütüncü yine sözünde durdu
Tütüncü yine sözünde durdu
Tütüncü yine sözünde durdu
Tütüncü yine sözünde durdu
Tütüncü yine sözünde durdu
Tütüncü yine sözünde durdu

Benzer Haberler