Ünsal’a lise geliyor

6 Mayıs 2015, Çarşamba - 12:21
Ünsal’a lise geliyor
Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, ziyaret ettiği Ünsal Mahallesi sakinlerine söz verdiği lisenin temel atmasının gününü ve saatini açıkladı.
 
Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, mahalle gezileri durağında ziyaret ettiği Ünsal Mahallesi sakinlerine söz verdiği lise inşaatının temel atma töreninin gününü ve saatini açıkladı.

Başkanlığa aday olurken ve olduktan sonra mahalle sakinlerine verdiği sözleri bir bir yerine getiren Tütüncü, 4 atölyeli ve 24 derslikli endüstri meslek lisesinin temel atma töreninin 13 Mayıs’ta ve saat 14.00’te olacağını duyurdu.

AK Parti İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan, belediye bürokratları ve partililerle birlikte Ünsal Mahallesi Muhtarı Nazmi Cabadak’ı ziyaret ederek güne başlayan Tütüncü, burada halka seslendi. İmar, yol, kaldırım, park gibi ihtiyaçları karşıladıklarını ve karşılamaya da devam ettiklerini belirten Tütüncü, yeni yapılacak lisenin bölgeye enerji vereceğini, heyecan getireceğini vurguladı.
 
Batı Çevre Yolu
 
Komşu mahalleler Santral ile Kepezaltı’nı da kapsayan bölgeyi kalkındıracak Batı Çevre Yolu yapımıyla ilgili adımları attıklarını açıklayan Tütüncü, “İmar ile ilgili bir takım sıkıntılarımız var, çözmeye çalışıyoruz. Bitince buranın değeri iki misli artacak. İmarla ilgili çalışmamıza 3 ay önce başladık. Su havzalarıyla ilgili problemi çözmek için tüm gayreti sarf ediyoruz. Biz vatandaşımızın memnuniyeti için çalışıyoruz. Bizim olduğumuzda yerde vatandaşın korkmasına asla yer yok. Geldiğimizde orman sınırında olan evler vardı, bunların hiçbirisi yıkılmayacak dedik ve yıkılmadı. Bizim için aslolan halkın memnuniyeti. Onları yapmakla yükümlüyüz. Kepez ile ilgili yeni hedefler ortaya koyuyor ve gerçekleştirmeye çalışıyoruz.” diye konuştu.
 
Kadınlara yönelik meslek edindirme kursu müjdesi
 
Mahalleye kadınların meslek öğrenebilecekleri, boş zamanlarını keyifli geçirmelerini sağlayacak meslek edindirme merkezi kuracaklarının müjdesini de veren Tütüncü, bir daha ki mahalle ziyaretinde bunun açılışını yapacaklarını söyledi.
 
Biz varsak problem yok
 
Yeni park, asfaltlama çalışması, tapu sorunlarını çözmek için de gerekli adımları attıklarını duyuran Tütüncü, “Biz olduğumuz sürece, problem yok, dert yok. Önümüzdeki seçimlerden de partimizi güçlü bir şekilde çıkartırsak, Ankara’da biraz daha yüzümüz ak olacak. Bizim yaylada güzel bir söz söylüyorlar, ‘bağa bak üzüm olsun, üzüm yemeğe yüzün olsun’. Biz de bağa iyi bakalım, üzüm olsun ve üzüm yemeğe yüzümüz olsun.” dedi.
 
Komşular hayranlıkla izliyor
 
Ünsal Mahallesine yapılan hizmetleri gören Santral ile Kepezaltı sakinlerinin bu gelişmeyi hayranlıkla ve takdirle izlediğini belirten Tütüncü, “Ayağımızın birisi, kalbimizin yarısı Ünsal Mahallesinde. Her zaman birlikteyiz, içli dışlıyız. 2009’dan bu yana bu mahallede çok gelişmeler oldu. Göreve gelmeden önceki seçim çalışmalarında muhtarım bizi davet etmişti, mahalleliye seslenme şansımız olmuştu. O günlerde bu binalar yoktu, yerlerinde mülkiyet problemleri olan gecekondular vardı, yolları yoktu, asfaltlar, altyapılar yoktu. Tapular verilmemişti, kat artışları zaten yoktu. Biz verdiğimiz sözlerin takipçisi olduk, kanalın düzenlenmesinden tutun bu yolların açılması, var olan yolların genişletip caddeye dönüştürülmesini sağladık. Okulumuz ve camimiz sözümüzü de yerine getirdik. Akdeniz Sanayi Sitesi ile bağlayan güzel caddemizi de açmış olduk. Tüm bunlar bu bölgeye yapılan hizmetler. Birlikteliğimiz süresince daha pek çok hizmeti kazandıracağız. Kepezaltı ve Santral Mahallesindeki hemşerilerimiz, Ünsal’ın gelişmesini takdirle ve hayranlıkla izliyor. Kısa süre sonra orası da kentsel yenilenme projesiyle farklı dönüşüme uğrayacak. Kepez’in en kıymetli mahallelerinden birisi olacak. İnanıyoruz ve yapıyoruz. Bu inanç ile birlikte gayretli çalışmamızla, Kepez daha modern ve güzel bir yer olacak.” diye konuşma yaptı.
 
 
Ünsal’a lise geliyor
Ünsal’a lise geliyor
Ünsal’a lise geliyor
Ünsal’a lise geliyor
Ünsal’a lise geliyor
Ünsal’a lise geliyor
Ünsal’a lise geliyor
Ünsal’a lise geliyor
Ünsal’a lise geliyor
Ünsal’a lise geliyor
Ünsal’a lise geliyor
Ünsal’a lise geliyor

Benzer Haberler