Futbolun yıldızları Kepez’den çıkacak

4 Mayıs 2015, Pazartesi - 10:51
Futbolun yıldızları Kepez’den çıkacak
Kepez’deki ilkokul ile ortaokullardan yetenek testiyle belirlenen 4 binden fazla çocuk, Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün himayesinde futbol dünyasına kazandırılıyor.
 
Kepez Belediyesi’nin futbol alt yapısına yeni yetenekler kazandırmak hedefiyle düzenlediği ‘Kepez’in Yıldızları’ projesinde, 4 binden fazla çocuk Kepez Belediyesi Spor Kulübü himayesinde özel eğitimden geçirilecek.

İlçedeki okullarda yapılan yetenek testinden geçen 1160 ilköğretim öğrencisi ile 3 bin ortaokul öğrencisi, projeye dahil edildi. Kepez Kaymakamı Savaş Tuncer ile Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, futbolda gelecek vaat eden çocuklara forma dağıtım törenine katıldı.
 
Geleceğin futbolcuları olabilecekler
 
Hasan Doğan Stadı’ndaki törende, çocukların ve velilerin sevgi gösterisiyle karşılaşan Başkan Tütüncü, sadece Antalya’ya değil, Türkiye’ye örnek olacak bir spor projesi gerçekleştirdiklerinin altını çizdi. İlçedeki okullardan yaptıkları yetenek taramasıyla belirlenen yetenekli öğrencilere profesyonel futbol kariyeri yapmalarının önünü açtıklarını vurgulayan Tütüncü, “İnşallah bu çocuklar gelecekte ülkemizi uluslararası arenalarda temsil ederek karşımıza çıkacaklar. Bizim önceliğimiz bu yavrularımız. Her çocuğu kendi çocuğumuz gibi görüyoruz. Onların mutluluğu sizin, sizin mutluluğunuz hepimizin mutluluğudur.” diye konuştu.
 
Eğitim kalitesi belediyeyle yükseliyor
 
Kepez’deki 91 bin öğrenci ordusunun sayıca Antalya’nın en büyüğü olduğunu hatırlatan Kepez Kaymakamı Savaş Tuncer, belediyenin desteğiyle milli eğitimin kalitesinin artmasına değindi.

Çocukların geleceğiyle ilgili çok anlamlı bir gün yaşadıklarını ifade eden Tuncer, “Belediyemiz desteğiyle milli eğitim alanında yaptığımız çalışmalarla, eğitim kalitesini her geçen gün yükseltiyoruz. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu projede de 70 bin öğrencimizin yetenekleri tespit edildi. Birinci ayağında ilkokul düzeyindeki yetenekli çocuklara forma dağıtılıyor. Ardından ortaokul düzeyinde aynı tören olacak. Ortaokuldan 3 bin öğrenci seçildi. Çok önemli bir proje.” dedi.
 
 
Futbolun yıldızları Kepez’den çıkacak
Futbolun yıldızları Kepez’den çıkacak
Futbolun yıldızları Kepez’den çıkacak
Futbolun yıldızları Kepez’den çıkacak

Benzer Haberler