“Yarının Kepez’i emin ellerde”

13 Nisan 2015, Pazartesi - 10:44
“Yarının Kepez’i emin ellerde”
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçenin farklı bölgelerinde yapımı devam eden çalışmaları inceledi. Başkan Tütüncü, “Yaptığımız, devam eden ve yapacağımız eserlerle yarının Kepez’i emin ellerde.” dedi.
 
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır’la birlikte Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi, Dokuma Fabrikası alanı ve KepezPark Varsak’ta bulunan sinema salonlarında sürdürülen çalışmaları yakından incelemedi.
 
İlk olarak Yeşiltepe Mahallesi\'nde 19 bin 73 metrekarelik belediye hizmet alanına inşa edilen Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi’ne gelen Başkan Tütüncü, çalışmalarda sona gelindiğini belirtti. Tesisi kentin ortak aklıyla inşa edildiğini söyleyen Başkan Tütüncü, 29 bin metrekare inşaat alanıyla kongre ve sergi merkezinin Antalya\'nın en büyüğü olma özelliğini taşıdığını belirtti.
 
Antalyalıların iştirakiyle 1956’da temeli atılan ve son 10 yılda yaşanan belirsizlikten dolayı çürümeye yüz tutan Dokuma Fabrikası’na sahip çıkan Başkan Tütüncü, devam eden bitki temizliği ve çevre düzenlemesini inceledi. Başkan Tütüncü, alandaki binaların muhafazasıyla birlikte var olan peyzaj ve bitki dokusunu iyileştirdiklerini söyledi.
 
Yüzme havuzu, masal parkı,  kültür merkezi ve spor salonu inşa ettiği Kepez Park Varsak’ta hizmete girecek olan sinema binasını da inceleyen Başkan Tütüncü, ikisi 102’şer koltuklu, ikisi de 60’şar koltuklu olmak üzere 4 adet salonun bitmeye yakın olduğunun müjdesini verdi. Tütüncü, salonların, belirli yaş gruplarına eğitim amaçlı filmleri yayınlayacağını söyledi.
 
Kepez’in günden güne geliştiğini ve adeta çağ atladığını belirten Başkan Tütüncü, “Yeni açılan yollar, köprüler. Altyapı çalışmaları, asfaltlar ve parklar zaten belediyelerin kuşkusuz yapması gereken hizmetler. Ama biz hedefleri her zaman daha yukarı çektik. Yaptığımız, devam eden ve yapacağımız eserlerle yarının Kepez’i emin ellerde.” dedi.
“Yarının Kepez’i emin ellerde”
“Yarının Kepez’i emin ellerde”
“Yarının Kepez’i emin ellerde”
“Yarının Kepez’i emin ellerde”
“Yarının Kepez’i emin ellerde”
“Yarının Kepez’i emin ellerde”

Benzer Haberler