Kosova – Kepez İşbirliği

6 Nisan 2015, Pazartesi - 11:10
Kosova – Kepez İşbirliği
Aralarında Kosova’dan bakanlık yetkilileri, yerel yönetimlerden sorumlu kişiler ve işadamlarının bulunduğu 45 kişilik heyet, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti.
 
Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı için Antalya’ya gelen Kosovalı İşadamları Derneği’nden 45 kişilik heyet, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti.

Belediye meclis salonunda ağırlanan ve aralarında Kosova’dan bakanlık yetkilileri, yerel yönetimlerden sorumlu kişiler ve işadamlarının bulunduğu heyeti, Kosovalı İşadamları Derneği Akdeniz Bölge Temsilcisi Ali Kocakaya organize etti.
 
Kardeş olarak gördüğü Kosovalıları, Kepez Belediyesi’nde ağırlamaktan onur duyduğunu söyleyen Başkan Tütüncü, Türkler için Kosova ve Balkanların kendileri için ayrı bir önemi olduğunu belirtti. Başkan Tütüncü, “Dünya’nın bir çok ülkesinde yerel hizmetleri yerinde görme imkanım oldu. Yerel yönetimlerde Türkiye, Dünya’nın en iyilerinden birisi. Böyle bir ülkenin fuarı da ufuk açıcı oldu. Fikir paylaşımı sayesinde yeni projeler geliştirme imkanımız olacak.” dedi.

Kepez Belediyesi’nin işleyişi hakkında bilgiler veren Başkan Tütüncü, kültürlerin kaynaşması, iletişimin daha güçlü hale gelmesi için Kepez Belediyesi olarak ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını söyledi. Başkan Tütüncü, “Biz sessiz sedasız düzensiz bir şehri yıkıyor, düzenli bir şehir olarak imar ediyoruz. Kosova\'yla ilişkileri geliştirmek için daha da çalışacağız. Ziyaret birçok ikili ilişkilerin başlangıcını sağlayacak.” ifadesini kullandı.
 
Konuşmaların ardından Başkan Tütüncü ve heyettekiler, günün anısına birbirlerine hediyeler takdim etti.
Kosova – Kepez İşbirliği
Kosova – Kepez İşbirliği
Kosova – Kepez İşbirliği
Kosova – Kepez İşbirliği

Benzer Haberler