Tütüncü Emek Mahallesi’nde

20 Mart 2015, Cuma - 10:24
Tütüncü Emek Mahallesi’nde
Emek Mahallesi’nde inceleme gezisi yapan Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, okula çok amaçlı salon, aile sağlığı merkezi, cami düzenlemesi ve doğalgaz müjdeleri verdi.
 
Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, meclis üyeleri, muhtarlar ve AK Parti mensuplarıyla Emek Mahallesi’nde inceleme gezisi yaptı.

Belediyesinin bahçesine çok amaçlı salon yaptırdığı General Şadi Çetinkaya Ortaokulu ziyaretiyle geziye başlayan Başkan Tütüncü, inşaat çalışmasını incelerken teneffüste olan öğrencilerle selamlaştı. Okul aile birliği ve okul yönetimi ile yaptığı toplantı yapan Tütüncü, kendisinden istenen dilekleri öğrendi. Okulların iyileştirilmesine yönelik çalışmalardan birisinin de bu okulda gerçekleştiğini belirten Tütüncü, eğitim kurumlarının fiziki durumlarının iyileştirilmesi çabalarının süreceğini söyledi.
 
Sevgi Yolu’nda yürüdü
 
Mahalleliye yeni bir müjde olarak aile sağlığı merkezi binası yapılacağını duyuran Tütüncü, çevre düzenlemesinin tamamlanmak üzere olan Emek Cami’sini de gezdi. Ardından belediyesinin yaptırdığı ve önünde ‘Sevgi Yolu’ olarak adlandırılan küçük bir bahçesi olan emek Mahallesi Muhtarlığına giden Tütüncü, muhtar Süleyman Kabaağaç ile sohbet etti.
 
Muhtardan teşekkür
 
Hem Emek, hem de komşu mahalle Karşıyaka’ya gelecek yıl doğalgaz hattının döşeneceğini de belirten Tütüncü, “Kat artışıyla sağlanan şehirleşmenin geçen dönemde yapıldığını da hesaba katarsak, burada şehir kimliğini kazandırılması dönemimizde olmuştur.” dedi. Tütüncü’nün mahallelinin hemen her isteğini yerine getirmeye çalıştığını belirten Muhtar Kabaağaç ise, “Hatta kendi konusu dışındakilerde de yardımcı olmaya çalışıyoruz. Mahallem olarak ne kadar teşekkür etsek azdır.” dedi.
 
Mahalle sakinlerini dinledi
 
Sokakta karşılaştığı mahallelilerle selamlaşan Tütüncü, ev ziyaretleri de yaptı. Mahalle sakinlerine yaptıkları ve yapacakları çalışmaları anlatan Tütüncü, şikayetleri ve istekleri dinledi. Çocuklara çeşitli hediyeler veren Tütüncü, fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı.
 
 
Tütüncü Emek Mahallesi’nde
Tütüncü Emek Mahallesi’nde
Tütüncü Emek Mahallesi’nde
Tütüncü Emek Mahallesi’nde

Benzer Haberler