Tütüncü 7 gün 24 saat vatandaşlarla

19 Mart 2015, Perşembe - 10:07
Tütüncü 7 gün 24 saat vatandaşlarla
Halk buluşmalarında ziyaret ettiği mahalleliye hitap eden Başkan Tütüncü, esnaflarla bir araya geldi, evlere konuk olarak vatandaşların taleplerini dinledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Geç saatlere kadar ev ziyaretleriyle hemşehrilerimizin hatırlarını sorduk. Gönüller yapıp, dualar alıyoruz. Kepez için 7 gün 24 saat vatandaşlarımızla bir aradayızi.” dedi.
 
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, halk buluşmalarında son olarak Düdenbaşı sakinleri ve esnaflarıyla bir araya geldi.  Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Kepez Belediyesi bazı meclis üyeleri ve Teomanpaşa Mahalle Muhtarı Hüseyin Demir’in eşlik ettiği buluşmalarda, Başkan Tütüncü ilk olarak Düdenbaşı Mahalle Muhtarı Mustafa Yorgancı’yı muhtarlık hizmet ofisinde ziyaret etti.
 
Muhtarlık hizmet ofisi yanında toplanan vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Tütüncü, mahalleliyle uzun süre sohbet etti. Kalabalığın artması nedeniyle burada bir konuşma yapan Tütüncü,  Düdenbaşı Mahallesi’nde şehirleşmeye dönük hızlı bir değişim yaşandığını söyledi. Alt ve üst yapı problemlerinin çözüldüğü, sorunsuz bir yaşam ortamı sunmak amacıyla bölgede asfalt, kaldırım ve yeşil alan çalışmalarına büyük önem verdiklerini kaydetti.
 
Prestij projelerle Düdenbaşı’nın daha modern bir görünüme kavuşacağını kaydeden Tütüncü, “Geçtiğimiz dönem yaptığımız kat artışı çalışmasıyla mahallede yapılaşma daha cazip hale geldi. Okul, sosyal tesis ve yeşilleşme gibi birçok yatırımla bölge bambaşka bir kimliğe büründü.” dedi. Konuşmanın sonunda ise Tütüncü Demirgül Cami Derneğini ziyaret edip, talepleri dinledi.
 
Mahalle sakinlerinin yanından, Necip Fazıl Kısakürek Caddesi’ne geçen Başkan Tütüncü ve ekibi burada da esnaflarla buluştu. Hatırlarını sorup, esnafla sohbet eden Tütüncü, cadde üzerindeki dükkanlara tek tek ziyaret etti. Bol kazançlar dileğinde bulunan Başkan Tütüncü’ye esnaf da gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.
 
Halk buluşmalarının akşam saatlerinde ise Başkan Tütüncü ve ekibi aynı mahallede hasta ziyareti ve taziyelere katıldı. Evlerde vatandaşların taleplerini dileyen Başkan Tütüncü, “Halkımızla iç içe, gönül gönüle güzel bir gün geçirdik. Geç saatlere kadar ev ziyaretleriyle hemşehrilerimizin hatırlarını sorduk. Gönüller yapıp, dualar alıyoruz. Kepez için 7 gün 24 saat vatandaşlarımızla bir aradayız.” dedi.  
Tütüncü 7 gün 24 saat vatandaşlarla
Tütüncü 7 gün 24 saat vatandaşlarla
Tütüncü 7 gün 24 saat vatandaşlarla
Tütüncü 7 gün 24 saat vatandaşlarla
Tütüncü 7 gün 24 saat vatandaşlarla

Benzer Haberler

“Yeni Varsak çok daha güzel\”

“Yeni Varsak çok daha güzel\"

Zeytinlik Mahallesi’nde halk buluşmalarında, Varsak’a yapılan ve yapılacak yatırımları bir bir sıralayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Yeni Türkiye, yeni Kepez yeni Varsak”  vurgusuna dikkat çekti. Kepez Belediye Başkanı Hakan

Habibler’in çehresi değişti
Habibler’in çehresi değişti

Başkan Hakan Tütüncü, kat artışı, yeni yolların açılması, hastane ve okul yatırımlarıyla modern bir şehir görünümü kazandırdığı Habibler Mahallesi’ne, ağız ve diş


Çankaya\'da hizmet yağmuru var
Çankaya\'da hizmet yağmuru var

Başkan Hakan Tütüncü, simge eser, 200 dönümlük rekreasyon alanı, 1000 yataklı bölge hastanesi ve EXPO 2016  yolu yatırımlarıyla, 2B problemi çözülen Çankaya Mahallesi\'nin değerini


Teomanpaşa ve Düdenbaşı’nda şehirleşmeye devam
Teomanpaşa ve Düdenbaşı’nda şehirleşmeye devam

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, şehir kimliği kazandırdıkları Düdenbaşı ve Teomanpaşa mahallelerine doğalgazın gelmesi için çalışma yapacaklarını; Büyükşehir’le de