“Birlikte Kepez Olalım”

16 Mart 2015, Pazartesi - 13:27
“Birlikte Kepez Olalım”
Afyonkarahisar’da düzenlenen istişare toplantısında muhtarlara seslenen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Doğrulukla dürüstlükle ama muhakkak çalışkanlıkla büyük bir vizyonla ilçemizi, Kepez’i daha güzel yarınlara el birliğiyle taşıyacağız. Bir olalım. Birlik olalım. İri olalım. Diri olalım hep birlikte kocaman Kepez olalım. ” dedi.
 
 Afyonkarahisar NG Otel\'de düzenlen Kepez Belediyesi Muhtarlar İstişare Toplantısı’nda, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediye encümenleri ve birim müdürleri, gala yemeğinde ilçenin 66 muhtarıyla bir araya geldi.

İki gün süren kampın gala yemeğinde konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, muhtarlara birlik ve beraberlik mesajları verdi.
 
Aile Şuuru

İstişare toplantısındaki fikir alışverişinin ileriki süreçlerde vatandaşlara hizmet olarak döneceğini belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bu tarz buluşmalar motivasyonun yanında birlik, beraberlik, dostluk ve aile şuuru içerisinde hareket etmemizi sağlar. Vücudu olan Kepez’in kemikleşmesinde etkileri olan organizasyonlardır bunlar.” dedi.
 
“Her şey Kepez için”

Kısıtlı zaman nedeniyle mahalle sorunlarını belediyede muhtarlarla fazla işleyemediklerini söyleyen Başkan Tütüncü, “Belediyemizdeki yoğunluk sebebiyle meselelerimizi uzun soluklu konuşamıyoruz.
Bu tip programlar ilçemiz için vatandaşlarımız için çok önemli. Hizmetlerimize yön vermek için güzel bir ortam oldu. Mülkiyetten imara, altyapıdan üstyapıya kadar birebir yüz yüze müzakerelerde bulunduk. Her şey Kepez için.” ifadesini kullandı.
 
Birlikte Çözüm

Hizmetlerin bir eksik ya da bir fazla yapılabileceğini ama önemli olanın gönüllerin birlikte atması olduğunu kaydeden Başkan Tütüncü, “Yürüdüğümüz yolda çeşitli engellerle, zorlukla ve güçlüklerle karşılaşacağımız mukadderdir. Her zaman büyük yollar yürüyenlerin uzak menzillere gitmek isteyenlerin yollarında önemli ve çeşitli engeller çıkabilir. Bütün bunların karşısında o yolu yürüyenler eğer birlik ve beraberlik içerisinde yürüyorsa, yürekler beraber vuruyorsa güçlüklerin üzerinden hep birlikte gelinir.” diye konuştu.
 
Muhtar – Belediye Başkanı Yan yana

Altı yıllık başkanlık döneminde Kepez’in yıllarca çözülmemiş sorunlarını yoğun uğraşlarla bir bir çözdüklerini ifade eden Başkan Tütüncü, “Çözümleri hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Bunları yaparken de çeşitli zorluklarla karşılaşabiliyoruz. Yine hep beraber karşı koyma iradesini gösteriyoruz. Muhtarla belediye başkanı aynı noktada bulunduğu sürece engellerin problemlerin olduğu mahalleler çok daha hızlı mesafe kat eder.” dedi.
 
“El ele, Gönül Gönüle”

Kepez’in ve vatandaşların geleceğini düşünerek yollarına devam edeceklerini söyleyen Başkan Tütüncü, “Mahallelerdeki muhtar, o mahallenin en büyük kanaat önderidir. Herkes mahallede muhtara göre şekil alır. Muhtar ateşe benzin dökerse orada iş daha da alevlenir. Ama muhtar soğukkanlı bir şekilde meseleye vakıf olursa, halkıyla paylaşırsa, orada fitneciler kendine vasıf bulamaz. Sınırlı zamanı daha akılcı kullanabiliriz. 6 yıl içerisinde büyük hizmetleri mahallelerimize getirdik. Bundan sonra el ele, gönül gönüle vererek daha büyük hizmetleri hep beraber birlikte halkımıza kazandıracağız.” ifadesini kullandı.
 
“7 gün 24 Saat Emrinizdeyiz”

Kepez’e hizmet yağmurlarının devam edeceğini belirten Başkan Tütüncü, “Belediye olarak her zaman yanınızdayız. 7 gün 24 saat bürokratların hepsi sizin emrinize amadedir. Doğrulukla dürüstlükle ama muhakkak çalışkanlıkla, büyük bir vizyonla ilçemizi, Kepez’i daha güzel yarınlara el birliğiyle taşıyacağız. Birlik ve beraberliğimizi her fırsatta güçlendireceğiz.” diye konuştu.
 
“Bir Olalım Birlik Olalım”

Yerel yönetimlerde siyasetin olmaması gerektiğini söyleyen Başkan Tütüncü, farklı görüşte olan muhtarlara da çağrıda bulundu. Tütüncü, “Kepezlilerin belediye başkanıyım. Herkesin hizmetindeyiz ve herkesin emrine amadeyiz. Bu mahalle az oy verdi, öbür mahalle çok oy verdi ona göre hizmet götürelim anlayışında hiç bulunmadık. Farklı düşünen arkadaşlarımıza gönüllerimiz açık. Onlarla birlik beraberlik olmak arzusundayız. Güzellikler şehri olma arzusunu hep birlikte yapacağız. Bundan sonra bir duvarın tuğlaları gibi birbirimize kenetlenmeliyiz. Kırgınlık küskünlük olmamalı. Hep beraber kazanan olmazsak, hep birlikte kaybeden oluruz. Ama ben hep birlikte kazanan olmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunun faydalı bunun kalıcı olacağını düşünüyorum. Bir olalım. Birlik olalım. İri olalım. Diri olalım. Hep birlikte kocaman Kepez olalım.” dedi.
 
Kepezli muhtarlar da Başkan Tütüncü’ye böyle bir organizasyon düzenlediği için teşekkür etti. Gece, günün anısına çekilen toplu fotoğrafla son buldu.
 
 
“Birlikte Kepez Olalım”
“Birlikte Kepez Olalım”
“Birlikte Kepez Olalım”
“Birlikte Kepez Olalım”
“Birlikte Kepez Olalım”
“Birlikte Kepez Olalım”
“Birlikte Kepez Olalım”
“Birlikte Kepez Olalım”

Benzer Haberler