Varsak’a ağız ve diş sağlığı merkezi

11 Mart 2015, Çarşamba - 10:05
Varsak’a ağız ve diş sağlığı merkezi
Başkan Hakan Tütüncü\'nün, Varsak\'a sözünü verdiği ağız ve diş sağlığı merkezi hizmete giriyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, temel belediyecilik hizmetleri ve vizyon projelerle kasabadan şehre dönüştürdüğü Varsak bölgesine, sağlık alanında sözünü verdiği yatırımları bir, bir kazandırıyor.

Başkan Tütüncü, Sağlık Bakanlığı, hayırsever desteği ile geçtiğimiz yıl Varsak halkının yeni aile sağlığı merkezi (ASM) talebini karşılamıştı. Kepez Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yarbaş\'ın, Sağlık Bakanlığı\'na bağışladığı Varsak Karşıyaka Mahallesi\'ndeki 5 katlı binanın bir katında ASM, bölge halkına hizmet veriyor.

Önümüzdeki hafta halkın hizmetinde

Tütüncü,  ASM’den sonra Varsaklılara sağlık alanında sözünü verdiği önemli bir yatırımı daha yerine getirdi. Tütüncü\'nün gayretleri, Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri ve hayırsever işbirliği ile Varsak\'a ağız ve diş sağlığı merkezi kazandırıldı. ASM\'nin olduğu binanın 2 katında 10 ünitelik Varsak Diş Tedavi ve Protez Merkezi oluşturuldu. Antalya Kamu Hastaneleri Birliği yetkilileri, sağlık personeli ataması yapılan, diş üniteleri monte edilen sağlık tesisinin önümüzdeki hafta hizmet vermeye başlayacağını ifade ettiler.
 
Tütüncü sağlık yatırımı sözünü tuttu

Başkan Hakan Tütüncü, bölge için önemli bir yatırım olan diş tedavi ve protez merkezinin,  Varsak\'a ve Kepez\'e hayırlı olmasını diledi.  Sağlık tesislerinin, Varsak\'a kazandırılması sözünü seçim kampanyası döneminde verdiğini anımsatan Tütüncü, \" O dönem birileri, sağlık tesislerinin yapılmayacağını, Varsaklıları kandırdığımız iddia etmişlerdi. Biz yolumuza devam ediyoruz ve sözlerimizi bir, bir yerine getiriyoruz. Biz halkımızı kandıranlar değil, halkımızı mutlu edenler olduk, olmaya da devam edeceğiz.\" ifadesini kullandı. 

Kepez’in sağlığın merkezi oluyor

Kepez\'i, sağlığın merkezi yapmayı vaat ettiklerini anımsatan Tütüncü, \"Sütçüler bölgesinde inşası süren 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi, 29 Ekim\'de hizmete girecek. Sağlık Bakanlığı, Göçerler Mahallesi\'ne inşa edilecek olan 1000 yataklı Antalya Bölge Hastanesi’ni yatırım programına aldı. İlçemizde Ahatlı Mahallesi\'nde yapılacak olan ve ihalesi gerçekleşen 50 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin temeli önümüzde günlerde atılacak. Varsak Diş Tedavi ve Protez Merkezi hizmete giriyor. 4 mahallemize aile sağlığı merkezi kazandırıyoruz. Bu sağlık yatırımlarıyla artık Kepez, Antalya\'nın sağlık merkezi haline geliyor.\" açıklamasını yaptı.
 
Varsak’a ağız ve diş sağlığı merkezi
Varsak’a ağız ve diş sağlığı merkezi
Varsak’a ağız ve diş sağlığı merkezi
Varsak’a ağız ve diş sağlığı merkezi
Varsak’a ağız ve diş sağlığı merkezi
Varsak’a ağız ve diş sağlığı merkezi

Benzer Haberler