SAL derbisinde beraberlik

10 Mart 2015, Salı - 10:54
SAL derbisinde beraberlik
Süper Amatör Lig Play-off müsabakalarında liderliğini sürdüren Kepez Belediyespor, Serik Belediyespor\'la derbi maçı oynadı. Beraberlikle sonuçlanan maçta Kepez 13 puanla lider, Serik 10 puanla ikinci, Demre ise 8 puanla 3\'üncü sırada play-off\'ların ilk yarısını bitirdi.

Süper Amatör Lig (SAL)\'in derbi niteliğini taşıyan Kepez Belediyespor, Serik Belediyespor karşılaşması Kepez Hasan Doğan Stadyumu\'nda oynandı.

 Lig\'in önemli maçlarından olan müsabakaya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yurtdışı programı nedeniyle katılamadı. Yerine vekaleten Serhat Demir, Kepez Belediyesi Başkan Yardımcıları Fatih Özarslan, Mustafa Özsoy ile Serik Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Ak Parti Kepez İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Kulüp Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, Ak Parti Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akbaş, Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu üyesi İlhami Kaplan, Kepez Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Ercan Mutlu ve birçok davetli katıldı.

Maça ellerinde Tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun\" yazılı pankartla çıkan Kepez Belediyespor\'lu oyuncular, ellerine aldıkları demet çiçekleri ise rakip takımın kadın taraftarlarına verdi. Ayrıca müsabaka öncesi Kepez\'in kadın taraftarlarına da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çiçek verildi.

Yaklaşık 3 bin seyirci ile oynanan karşılaşmanın ilk golünü Serik Belediyespor\'da Ali İhsan 9\'uncu dakika da kaydetti. 0-1 Kepez Belediyespor\'un baskılı oyunu ile bir çok gol pozisyonu yakalasa da maçın 20\'inci dakikasına kadar gole çeviremedi. 21\'inci dakika da Kepez Belediyespor\'un deneyimli forvet oyuncusu Enver Ekinci\'nin vole vuruşu ile durum 1-1 eşitlendi. Beraberliğin yakalandığı dakikadan itibaren hem kendi savunmasında hemde rakip takımın savunmasında baskı yapan Kepez Belediyespor ilk yarı soyunma odasına 1-1 eşitlikle gitti.

İkinci 45 dakika düdüğünün çalması ile atağa kalkan Kepez gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Iki takımında 90 dakika boyunca iyi bir mücadele örneği gösterdiği derbi maçı 1-1 berabere bitti.
Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı müsabakada her hangi bir olay yaşanmazken derbiye yakışan bir maç oldu.
SAL Play-off müsabakalarında 4 hafta üst üste galibiyet serisini sürdürerek liderliği elinde tutan Kepez Belediyespor, play-off\'ların 5\'inci haftasında Serik Belediyespor ile oynadığı derbi maçında aldığı beraberlikle liderliği korudu. Kepez Belediyespor\'un 13 puanla birinci, Serik Belediyespor 10 puanla 2\'inci Demre Belediyespor ise 8 puanla 3\'üncü oldu. Kepez Belediyespor play-off\'ların ilk yarısını 13 puanla lider konumda sonlandırdı.

SAL play-off\'ların ikinci yarısında Kepez Belediyespor, 18 Mart Çarşamba günü Gazipaşa Belediyespor deplasmanına gidecek.
SAL derbisinde beraberlik
SAL derbisinde beraberlik
SAL derbisinde beraberlik
SAL derbisinde beraberlik
SAL derbisinde beraberlik
SAL derbisinde beraberlik
SAL derbisinde beraberlik
SAL derbisinde beraberlik

Benzer Haberler