İlk tebrikler Tütüncü’den

7 Mart 2015, Cumartesi - 21:10
İlk tebrikler Tütüncü’den
Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle belediye personeline hediyeler verip, tebrik etti.
 

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, bu yıl Pazar gününe denk gelen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamasını 6 Mart’tan itibaren yapmaya başladı.

Belediye hizmet binasındaki tüm kadın ve erkek personelini ziyaret edip elini sıkan Başkan Tütüncü, kadın çalışanlara birer sümbül çiçeği ile fular hediye etti. Belediyeyi ziyaret eden kadın hemşerilerine de aynı muameleyi gösteren Tütüncü, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri de kırmadı.

Hafta sonunda da çeşitli AVM’ler ile halkın yoğun olduğu yerlerde kadınlara çiçek hediyesi verileceğini duyuran Tütüncü, “Bizim için her gün kadınlar günüdür. Ama bu tip faaliyetlerde gönüller kazanmak için iyi bir vesile oluyor. Bağımızı güçlendirmek adına katkı sağlıyor. Her yıl kadın hemşerilerimize bu tip seremoniler tertip ediyoruz. İnşallah bundan sonra da aynen devam edecek.” diye konuştu.
 
Bu anlamlı günde kadına yönelik şiddete karşı duruşumuza vurgu yapmanın doğru olacağını düşündüğünü belirten Tütüncü, kadınlarımızın daha yaşanabilir bir dünyaya kavuşmasını temenni ettiğini söyledi. Toplumumuzun anlayışında ‘cennet annelerin ayaklarının altındadır’ terbiyesi ve düsturu olduğunu belirten Tütüncü, “Özellikle kadına yönelik şiddetin arttığı dönemde, medeniyet vurgusunun yapmayı görev olarak görüyorum. Bizler böyle bir terbiyenin kültürün içinden gelmiş insanlarız.” şeklinde mesaj verdi.
 
İlk tebrikler Tütüncü’den
İlk tebrikler Tütüncü’den
İlk tebrikler Tütüncü’den
İlk tebrikler Tütüncü’den
İlk tebrikler Tütüncü’den

Benzer Haberler