Tütüncü pazar sözünü tuttu

30 Ocak 2015, Cuma - 10:38
Tütüncü pazar sözünü tuttu
Başkan Hakan Tütüncü, Gazi Mahallesi’nin okul, park ve mülkiyetten sonra semt pazarı yeri talebini de karşıladı.
 
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe halkına verdiği bir hizmet sözünü daha tuttu.  Gazi Mahallesi sakinleri, çeşitli tarihlerde kendilerini ziyaret eden Başkan Tütüncü’den semt pazarı talebinde bulunmuştu. Tütüncü’nün yapma sözü verdiği açık semt pazarı mahalleye kazandırıldı.
 
TOKİ konutlarının yanında 3 bin 500 metrekarelik alana açık semt pazarı inşa edildi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından pazarın zeminine, 400 bin lira ederinde sıcak asfalt döküldü. Yapımı tamamlanan semt pazarı, Çarşamba günleri bölge halkına hizmet veriyor.

Mahalleliden pazar teşekkürü

Başkan Hakan Tütüncü de geçtiğimiz günlerde Gazi Mahallesi’ni ziyareti sırasında semt pazarını gezdi. Pazarın mahalleye hayırlı olmasını dileyen Tütüncü, “Özellikle hanım kardeşlerimiz evlerine yakın bir yerde pazar alışverişlerini yapabilecekler. Halkımızın mutluluğu, huzuru ve refahı için gece-gündüz demeden çalışıyoruz, çalışacağız.” ifadesini kullandı.

Mahalle Muhtarı Mehmet Orbay ve mahalleliler, yaşamı kolaylaştırıcı hizmetlerinden dolayı Tütüncü’ye teşekkür ettiler.

Başkan Hakan Tütüncü’nün girişimleri sonucu mahalleye 24 derslikli ilkokul, anaokulu kazandırılmıştı. Yeni bir park çalışmasının başladığı mahallede, mevcut toprak zeminli spor tesisi, içerisinde sentetik çim futbol sahasının ve basketbol sahasının yer alacağı semt spor tesisi haline getirilecek.
 
Tütüncü pazar sözünü tuttu
Tütüncü pazar sözünü tuttu

Benzer Haberler