Tütüncü\'den Kepezlilere müjde

27 Ocak 2015, Salı - 11:43
Tütüncü\'den Kepezlilere müjde
Ev toplantılarıyla muhtarlara konuk olan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Bütünşehir Yasası\'yla köy statüsünden mahalleye dönüşen bölgelere yatırım atağı yapacaklarının müjdesini verdi.
 
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, periyodik olarak gerçekleştirdiği ev toplantıları çerçevesinde bu kez Bütünşehir Yasası\'yla Kepez\'in yeni mahallelerinin muhtarlarıyla bir araya geldi.

Başköy, Çamlıca, Duacı, Gaziler, Kızıllı, Kirişçiler ve Odabaşı mahalle muhtarlarının yer aldığı toplantıda, Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ali Aslan, Meclis üyesi Serhat Demir, İmardan Sorumlu Başkan Danışmanı Ramazan Eciş, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzullah Büyükkeleş ve Ak Parti Kepez İlçe Genel Sekreteri Işılay Işıldar Can da hazır bulundu.
 
Spor ilçesi Kepez

Ev ziyaretleriyle amaçlarının sınırlı zamanda bölgelere daha fazla hizmet getirmek olduğunu belirten Başkan Tütüncü, \"Bütünşehir Yasası ile Kepez’in mahalleleri haline gelen Odabaşı ve Kızıllı köylerine semt spor sahası yatırımı yapılacak. Gazi ile Fatih mahallelerindeki toprak olan, ilçenin şehir kimliğine yakışmayan spor sahaları da modernize edilecek. Yeni mahallelerimizde çocuklarımız ve gençlerimiz modern bir ortamda spor yapabilecek.\" dedi.
 
Mahallelere spor tesisleri

Tesislerde, sentetik çim futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, bisiklet yolu ve yürüyüş parkuru olacağını kaydeden Başkan Tütüncü, \"Semt spor sahaları, oturma alanları, çocuk mobilyaları, açık hava spor aletleri ve peyzajıyla da mahallelere park hizmeti verecek.  Her bölgenin her kesimin sporla, tesisle bulaşmasını sağlayacak.\" ifadesini kullandı.
 
Vatandaşlarımız han desin biz hamam yaparız

Başköy, Çamlıca, Duacı, Gaziler, Kızıllı, Kirişçiler ve Odabaşı mahallelerinde imar çalışmalarına hız verdiklerini söyleyen Başkan Tütüncü, \"Bölgeye daha çok hayat verecek bir çok yatırım yapıldı, yapılıyor ve yapılmaya devam edilecek. 25 kilometre yeni yol, 35 kilometre asfalt çalışması yaptık. Bölgelere de bir çok yeni okul kazandıracağız. Vatandaşlarımız han desin biz hamam yaparız.\" diye konuştu.
 
\"Türkiye\'de bir ilk\"

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü\'nün muhtarlara konuk olmasının Türkiye\'de bir ilk olduğunu belirten Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzullah Büyükkeleş, \"5 Dönemdir muhtarım. Türkiye\'de bir belediye başkanının periyodik olarak muhtarların evlerini ziyaret ettiğini hiç duymadım. Bu ziyaretlerle Kepez kazanıyor, vatandaşlarımız kazanıyor.\" dedi.
 
Yerinde çözüm

Ev sahibi olan Kızıllı Mahalle Muhtarı Arif Uğurlu, \"Mahalle olarak bazı sorunlarımız var. Daha biz belediyeye gitmeden Başkan Tütüncü, bize gelerek çözümü için çaba sarf ediyor. Çözülebilecek bütün sorunlar kısa sürede halledilmiş oluyor. Çok teşekkür ediyoruz.\" ifadesini kullandı.
 
Bölgenin diğer muhtarları da Başkan Tütüncü\'nün mesai kavramı bilmeden, gece geç saatlere kadar evlerinde kendilerini dinlediğini belirtti. 
Tütüncü\'den Kepezlilere müjde
Tütüncü\'den Kepezlilere müjde
Tütüncü\'den Kepezlilere müjde
Tütüncü\'den Kepezlilere müjde
Tütüncü\'den Kepezlilere müjde
Tütüncü\'den Kepezlilere müjde

Benzer Haberler