Kepez Kent Konseyi\'nin yeni Başkanı Abdullah Sürekli

24 Ocak 2015, Cumartesi - 11:04
Kepez Kent Konseyi\'nin yeni Başkanı  Abdullah Sürekli
Kepez Kent Konseyi, 8. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısını yaptı. Genel Kurul\'da, Kent Konseyi Başkanlığına Kepez Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Abdullah Sürekli seçildi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü\'nün girişimiyle Antalya merkez ilçeleri arasında ilk kurulan Kepez Kent Konseyi\'nde seçim heyecanı yaşandı.
 
Kepez Kent Konseyi\'nin 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi\'nde yapıldı. Tek adayın olduğu seçimli Genel Kurul Toplantısı\'na kent konsey üyeleri, Kepez Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Özsoy, Fatih Özaslan ile belediye meclis üyeleri katıldı. 

Olağan Genel Kurul Toplantısı\'nın Divan Başkanlığını ise  Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural Yaptı.

Yeni yönetim ciddi çalışmalar yapacak

Divan başkanlığının oluşmasından sonra bir konuşma yapan Kepez Kent Konseyi Başkan Vekili Ramazan Feten, Antalya merkez ilçeler içerisinde ilk kent konseyinin, Başkan Hakan Tütüncü\'nün gayretleriyle Kepez’de kurulduğunu söyledi.

Bir takım icraatlar yapmasın karşılık Kepez Kent Konseyi’nin beklenen icraatların tamamını yapamadığını belirten Feten, \"Bu genel kuruldan sonra oluşacak yürütme kurulu üyeleri ve konseyin ve diğer kurullarının Kepez’de ciddi çalışmalar yapacağına yürekten inanıyorum.  Yürütme kurulunda olan, olmayan tüm konsey üyelerinin yeni yönetime yardımcı olmasını temenni ediyorum.\" ifadesini kullandı.

Biz, sloganı ile yola devam

Daha sonra yapılan açık oylamada sonrasında  Kent Konseyi Başkanlığı\'na,Kepez Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Abdullah Sürekli seçildi.
 
Kepez Kent Konseyi Başkanı Abdullah Sürekli, yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi: \"Bugüne kadar Kent Konseyi’nde görev yapan başkanlara, yürütme kurulu üyelerine emeklerinden ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.  Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı daha yükseklere çıkarmanın gayretinde olacağız. Yeni yönetimde sen, ben  olmayacak. Biz sloganı ile yola devam edeceğiz. Eskilerin tecrübesi, yenilerin tecrübesiyle birlikte  keyifli bir kent konseyi inşa edeceğiz.  Kentlilik bilincini oluşturulması adına çalışmalar yapacağız.  Bu göreve beni layık görenlere ve her zaman Kent Konseyi\'nin çalışmalarına destek veren, konseyin görüşlerine önemseyen Başkanımız Hakan Tütüncü\'ye teşekkür ederim.\"

Sürekli başkanlığındaki Kepez Kent Konseyi\'nin yeni yürütme kurulu 2. yıl görev yapacak.
Kepez Kent Konseyi\'nin yeni Başkanı  Abdullah Sürekli
Kepez Kent Konseyi\'nin yeni Başkanı  Abdullah Sürekli
Kepez Kent Konseyi\'nin yeni Başkanı  Abdullah Sürekli

Benzer Haberler