Karnelerini Başkan Tütüncü’nün elinden aldılar

23 Ocak 2015, Cuma - 16:11
Karnelerini Başkan Tütüncü’nün elinden aldılar
Varsak Karşıyaka İlköğretim Okulu öğrencileri karnelerini Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün elinden aldılar.

Varsak Karşıyaka İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, her zaman ziyaret ettiği ve belediyede de ağırladığı öğrencileri karne günlerinde de yalnız bırakmadı.

Varsak Karşıyaka İlköğretim Okulu’nda öğretmenler ve veliler ile de sohbet eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve meclis üyeleri öğrencilerin karnelerini dağıtarak, mutluluklarına ortak oldu.
 
Öğrencilere karnelerini dağıtan Başkan Tütüncü, tüm öğrencileri tebrik ederek, tatil döneminde bol bol dinlenmelerini fakat kitap okumayı da ihmal etmemeleri gerektiğini söyledi.
 
Başkan Tütüncü; “Bir eğitim ve öğretimin daha yarı yıl tatiline giriyorsunuz. Tatil sizlerin hakkıdır. Ders çalıştınız, kitap okudunuz, ödevlerinizi yaptınız. Şimdi de karnelerinizi alacak ve başarılarınızı karnelerinizde göreceksiniz. Hepinizi canı gönülden kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Bizde sizin geçtiğiniz bu sıralardan geçtik. Karne günü çok heyecanlanırdık. Hemen karnelerimizi almak isterdik. Notlarımızı görmek isterdik. Sizlerin gözünde de bu heyecanı ve mutluluğu görüyorum. Kepez Belediyesi’ni ziyaretlerinizde sizinle birlikte olduk.” ifadesini kullandı.
 
Başkan Tütüncü son olarak şunları söyledi, “Karne gününüzde de birlikte olmak istedim ve yanınıza geldim. Hepinizi başarılarınızdan dolayı kutlarken, tatilde kitap okumayı ihmal etmemenizi istiyorum. Bu nedenle de size hediye olarak kitap dağıtacağım. Kitaplarınızı okuyun, bol bol dinlenin ve oyun oynayın.”

Kepez Belediye Başkanı HakanTütüncü ve beraberindeki meclis üyeleri karne dağıtım töreni sonrası hediye kitaplarını dağıttı.   
Karnelerini Başkan Tütüncü’nün elinden aldılar
Karnelerini Başkan Tütüncü’nün elinden aldılar
Karnelerini Başkan Tütüncü’nün elinden aldılar

Benzer Haberler