Kepezli kadınlar çok şanslı

21 Ocak 2015, Çarşamba - 11:49
Kepezli kadınlar çok şanslı
Başkan Hakan Tütüncü, yaptıkları hizmetlerin temelinde yer alan kadınlar için kültür, spor, meslek ve sanat eğitimi alanında birçok etkinlik düzenlediklerini, yeni dönemde de bu etkinliklerin süreceğini söyledi.

Kepez Belediyesi, her ay farklı bir bölgede düzenlediği kadınlar matinesiyle ilçede yaşayan kadınlara hem eğlenme hem de bir sosyal ortamı paylaşma imkanı sunuyor.

Kadınlar buluşmasının Ocak ayı adresi ise Sütçüler Bölgesi oldu. Demir Plaza Düğün Salonu’nda gerçekleşen ve mahalli sanatçıların sahne aldığı matinede, Kepezli kadınlar doyasıya eğlendi.

Hizmette kadınlara ayrımcılık

Matineye eşi Doktor Ayşe Tütüncü ile katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaptığı konuşmada  “Eşimle birlikte bu güzel ortamı sizinle paylaşmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum.” dedi. Başkan Tütüncü, hanımları her zaman farklı bir noktaya, gönüllerinin en derinine koyduklarına işaret ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Hem belediyecilikte hem de yapmış olduğumuz hizmetlerin temelinde hanım kardeşlerimiz var. Hizmetlerimizi hanımlarımız için yapıyoruz.  Kepezli hanım kardeşlerimiz de hizmetlerimizde bize en büyük desteği veriyorlar. Bu destekle birlikte daha büyük hizmet heyecanını yüreğimizde ve kalbimizde hissediyoruz.”

“Hayır dualarıyla güzel hizmet yapacağız”

Kadınlara yönelik düzenledikleri sosyal etkinliklerin yeni dönemde de süreceğini aktaran Tütüncü, “Hanımlarımıza yönelik kültür turları, Elmalı gezileri başta olmak üzere çok farklı etkinlilikleri gerek sportif alan da gerekse meslek ve sanat eğitiminde gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam edeceğiz. Kepezli hanım kardeşlerimizle el ele, gönül gönüle güçlü Kepez’i inşa etmek için gece, gündüz çalışacağız. Hanım kardeşlerimiz, bize destek verdikçe, hayır dualarıyla bizlerin yanında oldukça, gönül birlikteliğimiz çok daha güzel hizmetleri ortaya koymaya vesile olacak.” ifadesini kullandı.

Kepezli kadınlar da sosyal belediyecilik hizmetlerinden dolayı Başkan Hakan Tütüncü’ye teşekkür ettiler.

Kadınlar buluşmasına, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, Ak Parti Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan da katıldı.  
 
 
Kepezli kadınlar çok şanslı
Kepezli kadınlar çok şanslı
Kepezli kadınlar çok şanslı
Kepezli kadınlar çok şanslı
Kepezli kadınlar çok şanslı
Kepezli kadınlar çok şanslı

Benzer Haberler