Kepez bayramı kutladı

27 Kasım 2009, Cuma - 01:07
Kepez bayramı kutladı
Kepez Belediyesi ve Kepez Kaymakamlığı’nın düzenlediği bayramlaşma töreninde siyasetçiler, bürokratlar ve mahalle muhtarları bir araya geldi.

Kepez Kaymakamlığı ve Kepez Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenledi. Kepez Belediyesi Spor Salonundaki bayramlaşmaya, Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kadir Alkış, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez İlçe Garnizon Komutan Vekili Jandarma Üsteğmen Aydoğan Esinti, Kepez İlçe Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan,  Kepez Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Kaya, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, CHP Kepez İlçe Başkanı Alican Deveci, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, meslek odalarının temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Özyiğit ve Başkan Tütüncü, protokolün, ilçe halkının v e muhtarların Kurban Bayramı’nı tebrik etti. Bayramların, mutluluk, sevinç ve neşe günleri olduğunu söyleyen Tütüncü, Antalyalıların ve Kepezlilerin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, “Bayramlar, dargınlıkların, küskünlüklerin ortadan kaldırıldığı, birlik ve beraberliğin gerçek manada ortaya çıktığı müstesna günlerdir. Bu müstesna günleri en güzel şekilde değerlendirmek suretiyle güzel bir bayramı yaşıyoruz.” şeklinde konuştu. Başkan Hakan Tütüncü,  Antalya Valiliği’nin, Antalya Kültür Merkezi (AKM)’nde düzenlediği bayramlaşma törenine katılarak, protokolle bayramlaştı.

Benzer Haberler