Muhtarlar çok memnun

16 Ocak 2015, Cuma - 10:45
Muhtarlar çok memnun
Bölge muhtarlarıyla yaptığı ev toplantılarıyla yerel hizmet şekillendirmelerini planlayan Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, amacının sınırlı zamanda daha fazla hizmet getirmek olduğunu vurguladı
 
Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, muhtarlar hizmet buluşmamasının üçüncü turunu Kuzeyyaka Mahalle Muhtarı Ali Güçlü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Kepez Belediyesi Başkanı Yardımcısı Sebahat Adanır, Fen işleri Daire Başkanı Ali Aslan ve Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzullah Büyükkeleş ile Özgürlük, Atatürk, Yükseliş, Emek, Yeni Emek, Yenimahalle, Gündoğdu ve Karşıyaka Mahallesi muhtarları katıldı.
 
Hizmetler yerelde şekilleniyor
 
Samimi geçen ev ortamında muhtarlara son 3 ayda yaptıklarını ve yapacaklarını anlatıp değerlendirmelerde bulunan Başkan Tütüncü, belediye bürokratlarının muhtarlarla bir araya gelmesinin çok önemli olduğunu söyledi. Bürokratların talepleri hızlı şekilde alıp çözüme kavuşturmasını sağlandığının altını çizen Tütüncü, “Böylece hizmetlerimizi yerelde şekillendiriyoruz. Hedefimiz sınırlı zamanda çok daha fazla hizmetler sunmak. Bu anlamda muhtarlarla toplantılarımız çok verimli geçiyor. Hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.
 
Daha kapsamlı oldu
 
Bürokratların da katılımıyla daha kapsamlı ve yararlı görüşme yapabildiklerine vurgu yapan Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Büyükkeleş, “Daha etkin ve güçlü gerçekleşen toplantıdan dolayı, Başkan Tütüncü’ye teşekkür ederiz. Allah her ilçeye böyle genç, yakışıklı ve çalışkan bir başkan nasip etsin.” ifadesini kullandı.
 
Muhtarlar memnun
 
Mahallelerindeki ufak tefek de olsa eksiklikleri anlatabilme imkanı bulduklarını belirten Yeni Mahalle Muhtarı Adem Yerebakan, “Bu toplantıları yaptığı için Allah başkanımızdan razı olsun.” dedi. Samimi bir ortamda muhtarlar arasında bir kaynaşma sağlandığını ifade eden Emek Mahallesi Muhtarı Süleyman Kabaağaç ise, “Gelecekte yapacaklarımızı ve yaptıklarımızı konuştuk. Ne mutlu bize ki böyle bir başkanımız var.” dedi.
Muhtarlar çok memnun
Muhtarlar çok memnun
Muhtarlar çok memnun

Benzer Haberler