Hizmet yetmez gönülleri de alıyoruz

13 Ocak 2015, Salı - 10:07
Hizmet yetmez gönülleri de alıyoruz
Kepez Belediyesi bünyesinde kurulan Kullanılmış Eşyaların Dönüşümünü Aktifleştirme Projesi (KEDAP), ihtiyaç sahibi vatandaşların yaralarına merhem olmaya devam ediyor.

Kullanılmayan ya da az kullanılan eşya, giyim, ev aletlerinden oluşan yardımların  toplandığı KEDAP, ihtiyaç sahiplerine destek oluyor.

Antalya’nın dört bir yanından yapılan yardımların toplanması ile başlayan yardım serüveni ihtiyaç sahibi vatandaşların KEDAP’a gelerek ihtiyaç duydukları giyim, ev aletleri veya eşyaları almaları sonucu mutlulukla sona eriyor.

Vatandaşların iyi ve kötü günlerinde yanlarındayız

Veren elin alan eli görmediği ama hissettiği buluşma noktası KEDAP’a destek veren tüm vatandaşlara teşekkür eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü; “Kepez sürekli göç alan bir ilçemiz. Bugün baktığımızda gelen kesimin büyük bir çoğunluğu çaresizlik ve yoksulluktan dolayı geliyor. Bunun sonucu yardıma muhtaç vatandaşımızın sayısı da artıyor. İhtiyaç sahiplerine baktığımız zaman giyim, ev aletleri veya ev eşyaları ihtiyaçlarının öncelikli olduğunu görüyoruz. Bizler vatandaşlarımızın iyi gününde kötü günlerinde yanlarında olmak için bu görevlerdeyiz.” dedi.
 
KEDAP çalışmalarına devam ediyor

Başkan Tütüncü konuşmasına şöyle devam etti, “İşte KEDAP ile kötü günlerinde yanlarında oluyoruz. Antalya’nın dört bir tarafından yapılan yardımları KEDAP’ta topluyor, 3 aydan 3 aya ihtiyaç sahipleri ilçe halkımız gelip ihtiyaçlarını karşılıyor. Burada veren el alan eli görmüyor. Ama bunun manevi huzurunu yaşıyor. Kimseyi incitmeden, kimseyi kırmadan KEDAP çalışmalarına devam ediyor ve devam edecektir. Destek ve yardımlarını esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ederken, yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımızın da 338 13 55 numaralı telefonu ararlar ise ekiplerimiz onlara ulaşırlar. KEDAP’ta; 3366 aile 18 bin 569 kişiye düzenli olarak yardımlarımız devam ediyor. Kepez ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın KEDAP’tan yararlanabilmek için muhtarlarından getirecekleri ikametgâh belgeleri ile kayıtlarını yaptırıp, yardımlarımızdan faydalanabilirler.” dedi.      
 
Hizmet yetmez gönülleri de alıyoruz
Hizmet yetmez gönülleri de alıyoruz
Hizmet yetmez gönülleri de alıyoruz
Hizmet yetmez gönülleri de alıyoruz

Benzer Haberler