Kepez’deki okulları 2 kez ziyaret etti

31 Aralık 2014, Çarşamba - 11:52
Kepez’deki okulları 2 kez ziyaret etti
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2014 yılında bölgesindeki okulların tamamını 2 kez ziyaret ederek, öğrencilerle sevgi bağını güçlendirdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, okul ziyaretlerine devam ediyor. ATSO Güzel Sanatlar Lisesi, Özel Şifa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Özel AKEV Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Başkan Tütüncü, öğrencilerle sohbet ederek,  okul müdürleri ve öğretmenleri ile de bir araya geldi.

2014 yılında Kepez bölgesindeki tüm okulları 2. kez ziyaret ettiğini ifade eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü; “Siz değerli öğrencilerimizi önemsiyorum. Bu ziyaretlerimde konuşup, konuşup giden olmak istemiyorum. Burada sizlerin konuşmasını istiyorum. Bu noktada ben sizlerin düşüncelerine, bakış açılarına çok önem veriyorum. Her birinizin en iyi şartlarda eğitim almaları, modern ortamlarda eğitim imkanına sahip olabilmeleri, geleceğe daha güçlü bir şekilde taşınmasını sonuçlar. Bu bakımdan sizlerin eğitimleri bizler için yakından önemlidir. Bu nedenle eğitiminize çok önem veriyoruz.” dedi.

Başkan Tütüncü konuşmasına şöyle devam etti, “ Biz bugün bizim için değerli olan sizleri yarınlara daha güçlü ulaştırabilmenin gayreti içerisindeyiz. Ben belediye başkanı olarak en çok eğitimin üzerinde durmaktayım. Bizim ilçemizde yaklaşık 100 bin öğrencimiz bulunmaktadır. Bu öğrencilerimizi iyi yetiştirebilirsek Antalya’ya, hatta ülkemize çok önemli değerler yetiştiririz. Bu nedenle her yıl okullarımız bir kez dahi olsa ziyaret ediyorum. 2014 yılında bölgemizde eğitim öğretim faaliyetini sürdüren bütün liselerimizi 2 kez ziyaret ettim. Bütün öğrenci kardeşlerimizle bir araya geldik. Onların sorularını cevaplandırdık, görüşlerini dinledik, onlara kendi tecrübelerimizden birtakım çıkarımlar sunduk. Sizinde bize iletmek istediğiniz sorunlarınızı, fikirlerinizi, isteklerinizi bizimle paylaşmanız için bu sohbetleri gerçekleştiriyoruz.”

Başkan Hakan Tütüncü, daha sonra öğrencilerin sorunlarını dinleyerek, çözümleri için anında ilgili birim müdürlerine talimatlarını iletti. Başkan Tütüncü, söyleyişiler sonrası öğrencilerle toplu fotoğraf çektirdi.           
Kepez’deki okulları 2 kez ziyaret etti
Kepez’deki okulları 2 kez ziyaret etti
Kepez’deki okulları 2 kez ziyaret etti

Benzer Haberler