Tütüncü Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde

30 Aralık 2014, Salı - 10:17
Tütüncü Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek, okul ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi.

Okul ziyaretlerinde öğrencilerle birlikte olan ve sohbet eden Başkan Tütüncü, öğretmenleri de ziyaret ederek,  sohbet etti.

Antalya Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, öğrencilerle sohbetinde Antalya Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin mezun olduğu okul olduğunu ve ayrı bir yeri olduğunu belirterek;  “Bende sizler gibi bu sıralarda okudum. Benim dönemimde okuyan öğrenciler şu anda ülkemizin çeşitli bölgelerinde ve çok önemli görevlerde bulunuyor. Sizlerden isteğim, bu okulun başarısını en üst seviyelere taşımanız olacaktır. Ben burada okurken 83 kişilik sınıflarda eğitim görüyorduk. Sizler şanslısınız. Bu şansınızı da iyi kullanmanızı ve üniversitede de başarılı olmanızı diliyorum” dedi.

Başkan Hakan Tütüncü, kendi okuduğu sınıfa da giderek, oradaki öğrencilerle ve daha sonra da öğretmenleri ziyaret ederek, onlarla sohbet etti.      
Tütüncü Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde
Tütüncü Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde

Benzer Haberler