KEPEZ LİGDE KALACAK. 04.05.2009

9 Ekim 2009, Cuma - 17:33
KEPEZ LİGDE KALACAK. 04.05.2009
Kepez Belediyespor, sezonun kendi evindeki son maçında Mersin Büyükşehir Belediyespor’u 91–82 yenerek, ligde kalma yolunda önemli bir avantaj yakaladı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, maç sonrası soyunma odasına giderek, galibiyetten dolayı teknik heyeti ve oyuncuları kutladı.

Kepez Belediyespor, Beko Basketbol Ligi’nin 29. haftasında kendi sahasında Mersin Büyükşehir’i, 91–82 mağlup ederek, ligde kalma yolunda önemli bir galibiyet elde etti. Kepez Belediyesi Erdal Öner Spor Salonu’nda oynan maçta, Kepez Belediyesi, play-off hedefleyen ligin iyi takımlarından Mersin Büyükşehir’i, seyircisinin desteği ile yenmesini bildi. Antalya temsilcisi, bu galibiyetle ligde kalma umutlarını son maça taşıdı. Kepez Belediyespor, sezonun kendi evindeki son maçını kazanarak, seyircisine galibiyetle veda etti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de maçı izleyerek, takıma destek verdi. Maç sonrası Kepez arenada büyük bir sevinç yaşandı. Tütüncü, soyunma odasına giderek, Antrenör Halil Üner’i, teknik heyeti ve oyuncuları galibiyetten dolayı tebrik etti.
Kepez Belediyespor Antrenörü Halil Üner, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Her geçen gün Kepez halkının basketbol olan ilgisinin artmasının dolayı tüylerim diken diken oluyor, mutlu oluyorum.” dedi.
Basketbol sevgisini kazandırmak istedikleri Kepezli gençlerin, basketbola yönelmesinin sevindirici olduğuna işaret eden Üner, şöyle devam etti: “Bugün ki maçın kazanılmasında Türk oyuncularımın büyük katkısının olmasından da mutluyum. Maçın kırılma noktasında Türk oyuncularımız çok iyi direndi, yüreklerini sahaya koydular ve maçı lehimize çevirmeyi başardılar. Yabancı oyuncularımız da çok iyi mücadele ettiler. Hepsine teşekkür ediyorum. Mersin Büyükşehir Belediyesi, çok iyi bir takım, dişe diş bir maç oldu. Önümüzdeki hafta Bursa’da oynayacağımız maçı da kazanarak Kepez Belediyesi’ni ligde tutacağız.”
Kepez Belediyespor’un başarılı oyuncusu Hakan Erol da, “Son maçımızı da kazanarak, Kepez halkını sevindireceğiz. Kepez’de her geçen gün basketbol seyircisinin artması bizleri sevindiriyor.” Şeklinde konuştu.

Benzer Haberler

Kepez kenetlendi

Kepez kenetlendi

Beşiktaş Cola Turka’yı kendi evinde 77–61 mağlup eden Kepez Belediyespor’un Antrenörü Aziz Bekir, her maçlarını play off final maçı gibi oynadıklarını belirterek, “ Alt sıralarda işler çok karıştı. Her şey son hafta belli olacak.” dedi. 

“Şiir gibi basketbol oynuyoruz”
“Şiir gibi basketbol oynuyoruz”

TB2L’inde hedefine istikrarlı bir şekilde yürüyen Kepez Belediyespor’a verdiği yemekte çarpıcı açıklamalar yapan Tütüncü, şiir gibi basketbol oynadıklarını belirterek,


Antalya derbisi Kepez Belediyesi`nin
Antalya derbisi Kepez Belediyesi`nin

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ: 61 KEPEZ BELEDİYESİ:75 Beko Basketbol Ligi nin 21. haftasında Antalya da oynan derbi maçta 75-61 lik skorla gülen taraf Kepez Belediyesi oldu. Maça, Antalya


Kepez gol oldu yağdı
Kepez gol oldu yağdı

Kepez Belediyespor, Antalya Süper Amatör Lig maçında, lig 2’incisi Kadriye Belediyespor’u, 4–0 yenerek, 3’üncü lig terfi maçlarına katılma yolunda önemli bir engeli açtı. Maçı