Göçerler’e tapu müjdesi

10 Aralık 2014, Çarşamba - 10:34
Göçerler’e tapu müjdesi
Göçerler Mahallesi’nde vatandaşlarla açık hava toplantısında bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Ay sonu tebligatlar yapılacak. Ödeme planları hazırlanması ve tapu sözleşmesi süratiyle vatandaşlarımız tapularını ceplerine koyacak. 30 senedir beklenen imar da tapu da hizmetler de ‘Ak Belediye’ anlayışıyla Göçerler’e gelecek.” dedi.
 
 Otuz seneden fazla süredir mülkiyet problemleriyle uğraşan Göçerler Mahallesi’ne mutlu haberi Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü verdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, meclis üyeleri ve belediye bürokratlarıyla birlikte Göçerler Mahallesi’nde düzenlediği açık hava toplantısında, vatandaşlara birbirinden önemli konularda müjdelerini sıraladı.
 
Sorunlar Aşılıyor

Önceki zamanlarda mülkiyet problemini çözmek için bir takım sözler verdiğini ve onları tutarak mahalleye geldiğini belirten Başkan Tütüncü, “30 yıldan bu zamana kadar devam eden 2B sorunu ortadan kaldırdık. 2009 yılında vermiş olduğumuz sözü, 2012’de yerine getirdik. Buraya alnımız pak bir şekilde geliyoruz. Göçerler ve Fatih mahalleleri 30 senedir mülkiyet problemleriyle uğraşıyor. Biz geldik birer birer sorunları çözüyoruz.” dedi.
 
5 Yılda 30 Binden Fazla Tapu

2B sorunu yaşayan Kepez’in bütün mahalleleriyle yakından ilgilendiklerini söyleyen Başkan Tütüncü, “2B problemini çözdüğümüz yerlerde son 5 yılda 30 bine yakın tapuyu Kepez’de verdik. Burada da yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Daha önceki farklı mahallelerde farklı bölgelerde tapuları nasıl vermişsek, inancınız olsun burada da verilecek. Siz, kendi arsalarınız üzerine, kendi isteğiniz doğrultusunda binalar yapacaksınız. Buralar çok daha güzel bir yer olacak.” ifadesini kullandı.
 
“Toki Asla Olmayacak”

Mahalleye TOKİ yapılacağı iddialarını sert dille eleştiren Başkan Tütüncü, “Referansımız, geçmişteki verdiğimiz sözleri tutmamızdır. Yaklaşık 5,5 senedir belediye başkanıyım. Kepez’in hiçbir mahallesine TOKİ yaptırmadım. Bundan sonra da asla yapılmayacak. Ne TOKİ yapılacak ne de TOKİ’nin önünü açan kararlar verilecek. Biz, 30 sendir size tapularını veremeyen siyasetçilerin, yapamadığını yapmak için buradayız. Ve tapularınızı biz vereceğiz.” diye konuştu.
 
Ay Sonu Tebligat Yapılacak

Bölgeye bin yataklı hastanenin de gelmesiyle farklı bir görünüme kavuşacağını belirten Başkan Tütüncü, “2B’nin kalkmasıyla birlikte,Göçerler Mahallesi de Kepez’in diğer mahalleleri gibi en güzel hale gelecek. Rayiç bedeller çok yüksek çıkacak deniliyor. Bu bilgi ortalığı karıştırmak için. Aylardır burası için belirlenen rakamları aşağıya çekmek için sabah, akşam zaman gözetmeksizin çalışıyoruz. Resmi değil ama artık son şeklini aldı. Ay sonu tebligatlar yapılacak. Ödeme planları hazırlanması ve tapu sözleşmesi süratiyle, vatandaşlarımız tapularını ceplerine koyacak.” dedi.
 
Göçerler’e ‘Ak Hizmet’ anlayışı geliyor

Devletin arazisine para verilmeden sahip olunamayacağını kaydeden Başkan Tütüncü, sözlerini söyle sürdürdü, “Bölgede en düşük rakam Göçerler ve Fatih mahallelerinde olacak. Sizlerin ödeyebileceği rakamlara çektik. Belediye başkanı olarak sizin için en iyi çalışmayı ben ve arkadaşlarım yaptık. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’le de el ele vererek burada en güzel uygulamayı gerçekleştireceğiz. Hiçbir hemşehrimizin yüreğinde toplu iğne ucu kadar bir soru kalmasın. 30 senedir beklenen imar da tapu da hizmetler de ‘Ak Belediye’ anlayışıyla Göçerler’e gelecek. Aydınlık günler çok yakın.” dedi.
 
Göçerler Mahalle Muhtarı Nadir Doğan da konuşmaların sonunda Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye, mahalleli adına teşekkür etti. 
Göçerler’e tapu müjdesi
Göçerler’e tapu müjdesi
Göçerler’e tapu müjdesi
Göçerler’e tapu müjdesi

Benzer Haberler