Tütüncü’ye Bucak’ta sevgi seli

8 Aralık 2014, Pazartesi - 12:30
Tütüncü’ye Bucak’ta sevgi seli
Konferans için Burdur’un Bucak ilçesine giden Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçede, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu ve Bucak Ak Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.
 
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Hikmet Tolunay Meslek Yüksek Okulu’nda vereceği konferans için Burdur’un Bucak ilçesine giden Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçede, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu ve Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Emrullah Ünal’ı ziyaret etti.
 
Bucak Belediyesi önünde çiçeklerle karşılanan Başkan Tütüncü’yü, Başkan Süleyman Mutlu makamında ağırladı. Başkan Mutlu, ziyarette yaptığı konuşmada, Başkan Tütüncü’yü makamında ağırlamaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Başkan Mutlu, ilçe hakkında bilgiler verirken, Başkan Tütüncü de Mutlu’ya görevinde başarılar diledi. İki başkan, ortak akılla hareket etme fikrinde birleşti.
 
Belediye binasından, Ak Parti Bucak İlçe Teşkilatı’na geçen Başkan Tütüncü’yü burada Başkan Emrullah Ünal karşıladı. Toplantı salonunda partililerle bir araya gelen Başkan Tütüncü, “Ülkemizin ufkunu açacak çok önemli hizmetleri gerçekleştirdik. Türkiye, 12 yılda 100 yıllık bir mesafeyi kat etti. 2015 seçimleri kazasız belasız geçildiği anda 2023 vizyonuna bir adım daha yaklaşılacak ve 2023 vizyonu gerçekleşmiş olacak.” dedi.
 
Hediye takdimlerinin ardından Başkan Tütüncü ve partililer, günün anısına hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Tütüncü’ye Bucak’ta sevgi seli
Tütüncü’ye Bucak’ta sevgi seli
Tütüncü’ye Bucak’ta sevgi seli

Benzer Haberler