“Sizleri önemsiyoruz Ülkenin geleceğisiniz”

5 Aralık 2014, Cuma - 10:25
“Sizleri önemsiyoruz Ülkenin geleceğisiniz”
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Hüsniye Özdilek Ticaret Meslek Lisesi  ile Toros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi.

Hüsniye Özdilek Ticaret Meslek Lisesi ve Toros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Sizi önemsememizin bize sağladığı fayda, sizin genç görüşlerinizi, bakış açınızı alabilmektir.” dedi. 

Okulu gezen ve öğrencilerle görüşen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye, Hüsniye Özdilek ve Toros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından çiçek verildi. 

Bu durumda başarınız artar

Öğrencilere ayrı bir değer ve önem verdiğini ifade ederek sözlerine başlayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü; “Sizler ülkenin geleceğisiniz. Sizin göreviniz derslerinize çalışmak bizim görevimiz de sizleri geleceğe taşımaktır. Biz sorumluluk bilinci ile görevimizi yapalım sizlerde ülkemizi geleceğe taşımak için derslerinize çalışın. Bizde bu sıralardan geçtik. Biz sizin gibiyken o zamanın büyükler bizleri önemsemezlerdi. Ama biz, sizin varlığınızdan haberdarız. Sizi önemsememizin bize sağladığı fayda sizin genç görüşlerinizi bakış açınızı alabilmektir. Sizi önemsediğimiz zaman sizler de kendinizi önemser ve motive olursunuz. Bu durumda başarılarınızı arttırmaya destek olur. İşte bu iki faydayı buluşturduğumuz sohbetlerimiz, çok farklı bir anlam ifade etmektedir.” kaydetti.

Mezuniyet gecesi armağan edeceğiz

Kepez Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yarışmalar hakkında da bilgiler veren ve öğrencilerin yarışmalara katılmasını isteyen Başkan Tütüncü; “Kepez Belediyemizin ödüllü logo yarışmasına katılmanızı istiyorum. Ahmet Hamdi Tanpınar, bir dönem Antalya’da yaşamış ve Antalya Lisesi mezunudur.  Bundan dolayı onun adına ödüllü edebiyat yarışması başlattık buna da katılın. Ayrıca; Barış Manço adına da şarkı yarışması düzenliyoruz. Bu üç yarışmamızda da sizlerin geniş katılımlarınızı bekliyorum. Öğrencilerimiz katılsın yeteneklerinizi ortaya koyun istiyorum. Yanınıza gelirken sizlere bir de hediye getirdim. Sizin okulunuzun da mezuniyet gecelerini belediye olarak biz hazırlayacağız ve unutulmaz bir mezuniyet gecesi armağan edeceğiz.” ifade etti.

Başkan Hakan Tütüncü, söyleşi sırasında öğrencilerin sorularını da yanıtladı. Daha sonra Başkan Tütüncü’ye, Hüsniye Özdilek Ticaret Meslek Lisesi  ile Toros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından çiçek sunuldu.
 
“Sizleri önemsiyoruz Ülkenin geleceğisiniz”
“Sizleri önemsiyoruz Ülkenin geleceğisiniz”
“Sizleri önemsiyoruz Ülkenin geleceğisiniz”
“Sizleri önemsiyoruz Ülkenin geleceğisiniz”

Benzer Haberler

Türkiye’nin en büyük bilim merkezi ‘BilimFest’ ile kapılarını açtı

Türkiye’nin en büyük bilim merkezi ‘BilimFest’ ile kapılarını açtı

Kepez Belediyesinin, TÜBİTAK işbirliğiyle kurduğu Türkiye’nin en büyük bilim merkezi Antalya Bilim Merkezi ve 3 gün sürecek BilimFest ile kapılarını açtı. Açılış törenine katılan Sanayi  ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Belediyecilik

Gençlere 100. Yıl Hedefi
Gençlere 100. Yıl Hedefi

Başkan Hakan Tütüncü, gençlere, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bu güzel yurdu bize vatan kılan şehitlerimiz bir yerlerden bizi görüyorlar. Cumhuriyetimizin 100.yıl


Tütüncü  “Milletimin gönlüne talibim”
Tütüncü “Milletimin gönlüne talibim”

Başkan Hakan Tütüncü, gençlerin, “Kepez Belediye Başkanlığı’ndan sonra siyasette beklentiniz nedir?” sorusuna, “Bence en büyük makam milletimin gönlüdür. Ben milletimin gönlüne


Kepez\'e gelmek için çok sebebiniz var
Kepez\'e gelmek için çok sebebiniz var

Antalya\'nın en güzel spor tesislerinin, kültür, sanat mekanlarının, olimpik yüzme havuzunun ve temalı parkların Kepez\'de olduğuna işaret eden Başkan Hakan Tütüncü, “Antalya\'yı