Öğretmenlerimizin eğitimine katkı vereceğiz

25 Kasım 2014, Salı - 17:44
Öğretmenlerimizin eğitimine katkı vereceğiz
Başkan Hakan Tütüncü, ziyaret ettiği General Şadi Çetinkaya ve Baraj İlköğretim Okulu öğretmenlerinin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Tütüncü, öğrencilere mezun olduktan sonra öğretmenlerinizi unutmayın, tavsiyesinde bulundu.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, davet üzerine gittiği General Şadi Çetinkaya ve Baraj İlköğretim Okulu’nda; velilerle, öğretmenlerle ve öğrencilerle bir araya geldi.
Öğrencilerin çiçeklerle karşıladığı Başkan Tütüncü, burada yaptığı konuşmada, öğretmenlerin eğitimine katkı vereceklerini söyledi
 
Saygımızı ve sevgimizi gösterelim

Öğretmenlerin bizim hayatımızda önemli yer aldığının altını çizen Tütüncü, ”Öğretmenlerimiz bizleri eğitiyorlar. Yeni bilgilerle donatıyorlar ve öğretmenlerimiz bizleri geleceğe hazırlıyorlar. Bizleri geleceğe hazırlayan kıymetli öğretmenlerimize, saygımızı ve sevgimizi en güzel bir şekilde göstermeliyiz.” dedi.
Bütün öğretmen arkadaşlara başarılar diliyorum

“Öğretmenlerimizi hayat boyu hiç unutmayacağız” diyen Tütüncü, sözlerine söyle devam etti, ”Bugün burada olmaktan, öğretmenler sevincini sizlerle birlikte paylaşmaktan çok mutluyum. Öğretmenlerimizin ortaya koyduğu gayretler ve çabalar toplumumuzun geleceği bakımından çok önemli ve ben bütün öğretmen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.”
Öğrencilerin ve öğretmenlerin yanı başındayız

Kepez Belediyesi olarak geçtiğimiz dönemde ve yeni dönemimiz de her zaman eğitimin öğrencilerin ve öğretmenlerin yanı başında olduklarının altını çizen Tütüncü, sözlerini söyle tamamladı, ”İmkanlarımız ölçüsünde, yapabildiklerimiz ölçüsünde her zaman sizin özverinize katkı vermeye, sizin başarınıza ortak olmaya gayret gösterdik. Bundan sonra da önceden olduğu gibi yola ve yolculuğumuza devam edeceğiz.” 
















Benzer Haberler