Gülveren`in de okul ihtiyacı karşılanıyor

20 Kasım 2014, Perşembe - 17:08
Gülveren`in de okul ihtiyacı karşılanıyor


Mahallelerin okul taleplerini bir, bir karşılayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gülveren Mahallesi`ne de yeni bir okul binası kazandırıyor.

Başkan Hakan Tütüncü`nün, daveti üzerine Gülveren Ortaokulu ve Sefa Akın Ortaokulu 7. sınıf öğrencileri, öğretmenleri ile Kepez Belediyesi`ni ziyaret etti.
 
Öğrenciler, ilk önce belediyenin fen işleri, park ve bahçeler, imar, emlak, zabıta gibi müdürlüklerini gezerek, yerel yönetim çalışmalarının nasıl yapıldığını yerinde gördüler. Öğrenciler, başkanlık makamını ve nikah salonunu gezdikten sonra meclis salonunda Başkan Tütüncü ile bir araya geldiler.

Çalışmayı seviyorum
 
Tütüncü, meclis salonundaki buluşmada sohbet ettiği öğrencilerin sorularını da cevaplandırdı. Tütüncü, bir öğrencinin, başarınızın sırrı nedir, sorusuna ise şu cevabı verdi: "Başarının temelinde çok çalışmak vardır. Çalışmayı çok severim. Çalışmaktan, iyi şeyler üretmekten mutluluk duyan birisiyim.  Mutlu olursanız daha çok çalışırsınız.  Daha çok çalışınca da başarı geliyor.

Modern ve rahat eğitim imkanı
 
Eğitim alanındaki çalışmalara büyük önem verdiklerine işaret eden Başkan Hakan Tütüncü, Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte Gülveren Mahallesine yeni okul kazandıracaklarını açıkladı. Gülveren Ortaokulu`nun çok kalabalık olmasından dolayı bölgede yeni bir okula ihtiyaç duyulduğuna vurgu yapan Tütüncü, "Bu nedenle Milli Eğitim Bakanlığı ile Gülveren Kapalı Pazarı`nın yanına güzel bir okul kazandırıyoruz.  Okul hizmete girince Gülveren Ortaokulu`nun kalabalık hali ortadan kaldıracağız ve çocuklarımıza  rahat ve modern bir ortamda eğitim-öğretim imkanına sunacağız." ifadesini kullandı.



Başkan Tütüncü, son dönemde Milli Eğitim Bakanlığı ile Kepez`e 15 e yakın yeni ve nitelikli okul kazandırdıklarını da sözlerine ekledi.
 
Başkan Tütüncü, konuşmasının ardından öğrencileri, Vehbi Vakkasoğlu’nun “Çanakkale Aslanları” kitabını ve Kepez Belediye Tiyatrosu (KBT)’nun “Çizmeli Kedi” adlı çocuk oyununun davetiyesini hediye ederek uğurladı.












Benzer Haberler