Tütüncü pazarda

13 Kasım 2009, Cuma - 18:14
Tütüncü pazarda
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Varsak’taki kapalı semt pazarını ziyaret ederek, hem esnafın hem de vatandaşın sorunlarını dinledi. Pazarcı esnafı da ilk kez bir belediye başkanını yanlarında görmenin sevincini yaşadı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, makamında kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşların ayağına gidiyor. Belediye başkanlığı görevine başladığı ilk günden itibaren halkın içerisinde olan Tütüncü, mahalle, esnaf, ev ziyaretleriyle, düğünlere, cenazelere katılarak halkıyla buluşuyor, dertlere merhem oluyor. 7 aylık belediye başkanlığı sırasında Kepez’in birçok mahallesine giderek, binlerce vatandaşla bir araya gelen Başkan Hakan Tütüncü, Varsak’ta Perşembe günleri kurulan kapalı semt pazarı esnafını da ziyaretiyle sevindirdi.
 Tütüncü, 2 saat kaldığı pazarda, yüzlerce vatandaşla, esnafla tokalaştı, talepleri, dertleri dinledi. Esnaf ve vatandaşlar da belediye başkanlarını yanlarında görmenin mutluluğunu yaşadı. Pazarcı esnafı, ilk kez bir belediye başkanının kendilerini ziyaret ederek sorunlarını dinlediği ifade etti.
Başkan Hakan Tütüncü,  ziyarette “Sizinle görüşmek için randevu talebinde bulunduk.” diyen esnaf ve vatandaşlara da “Ben sizin ayağınıza geldim.” cevabını verdi. Esnaf ilgiyle karşıladıkları Tütüncü’ye, pazar yerinde yaşanan sıkıntıları aktardı. Başkan Tütüncü de, bürokratlarına, kapalı semt pazarındaki sorunların çözülmesi talimatını verdi. Pazarda satış yapan çiftçilerin, semt pazarında kendilerine bir köy pazarı kurulması isteği ile ilgili de Tütüncü, gereğini yapacaklarını ifade etti.  Pazara alışverişe gelen Varsaklılar da mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti. Tütüncü, Pazar ziyaretinde bir restoranda da döner de kesti. 

Benzer Haberler