Ziyaret etti sorunlar çözüldü

9 Kasım 2009, Pazartesi - 17:56
Ziyaret etti sorunlar çözüldü
Okul müdürü arızalı 12 bilgisayarın tamir ettirilmesini talep etti Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, okula 20 bilgisayar alınmasını sağladı.

Ziyaretlerle hizmeti vatandaşın ayağına götüren Başkan Tütüncü, Teomanpaşa Mahallesi’ni de sabah 6.00’da ziyaret ederek, hem dertleri dinledi hem de yaşanan sıkıntıları çözdü. Dolaştığı sokaklarda çöplerin bulunduğunu gören Tütüncü, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü arayarak mahallede temizlik yaptırdı. Evleri de ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinleyen Tütüncü, mahalledeki iki ilköğretim okuluna giderek,  okulları ihtiyaçlarını karşıladı. Başkan Hakan Tütüncü, ilk olarak İsmail Hakkı Kaya İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek, okulun Kızılay Haftası etkinliklerini izledi. Öğrencilere seslenen Tütüncü, “Sizleri çok seviyorum. Derslerinize çok iyi çalışın. Sizler ülkemizin yarınlarında çok iyi yerlerde olacaksınız. Geleceğinizi kurtarmak için, Atatürk’ün ifade ettiği gibi, çok çalışkan olmalısınız.  Bizler de sizlerin çok daha iyi ortamlarda eğitim görebilmeniz için elimizden geleni yapıyoruz, yapacağız.”  dedi.
Öğrenciler, ilgiyle karşıladıkları Kepez Belediye Başkanı’ndan, basketbol ve voleybol oynadıkları alanın asfaltlanmasını istedi. Tütüncü de, Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Ali Fuat Uslu’yu arayarak, spor sahasına asfaltlanmasının talimatını verdi. İlgisizlikten yakınan Okul Müdürü Mehmet Kara da öğrencilere eğitim verdikleri 12 bilgisayarın arızalı olduğunu, kablosuz internet bağlantılarının bulunmadığını belirterek, Başkan Hakan Tütüncü’den yardım istedi. Tütüncü de, sorunları çözmek için geldiğini belirterek, yaptığı telefon görüşmesi sonucu okula 20 bilgisayar alınmasını ve kablosuz internet bağlanmasını sağladı.  Okul Müdürü Kara da, taleplerinin hemen yerine getirilmesinden dolayı hem mutlu oldu, hem de şaşkınlık yaşadı.
Başka Hakan Tütüncü, 2 sınıfı da ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti, talepleri dinledi.
Tütüncü, Atatürk’ün “Gelecek hep çalışkan olanlarındır.” sözünü hatırlattığı öğrencilerden,  kitap okumalarını ve derslerine çalışmalarını istedi.
Öğrencilere, “Geleceğin doktorları, öğretmenleri, avukatları, başbakanları sizin içinizden çıkacak, diyen Başkan Tütüncü,  konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sizleri gelecekte başarılı kılacak olan bugün yapacağınız çalışmalardır. Sizler yarınlarımızsınız.  Sizler gelecekte avukat, doktor, öğretmen olacaksınız.  Gelecekte her biriniz toplum tarafından örnek gösterilen kişiler olmalısınız. Millete, topluma faydalı bireyler olacağınızdan da kuşkum yok. Dili, dini, ırkı ne olursa olsun birbirimizi sevmeliyiz ve birbirimize saygı göstermeliyiz. Bunu mücadelesini vermeliyiz. Farklılıklarımız bizim zenginliğimizdir.”
Öğrenciler de, sınıflarına gelerek, kendileriyle hasbıhal eden, okulun ihtiyaçlarını karşılayan Tütüncü’ye alkışla teşekkür etti.
Başkan Hakan Tütüncü,  daha sonra Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu’nu da ziyaret etti. öğrencilerin sevgi gösterisiyle karşıladığı Tütüncü, Okul Müdürü Sadık Büyükgebiz’den, okulun ihtiyaçları hakkında bilgi aldı, ihtiyaçları karşılanması için de ilgili birimlere talimat verdi.  Kepez Belediye Başkanı, Sema Yazar Semt Polinikliği’ne de giderek, sağlık çalışanlarının taleplerini dinledi, tedaviye gelen vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.
5 saat süren Teomanpaşa Mahallesi ziyaretinde  Kepez Belediye Meclis Üyesi Dilaver Tanık da yer aldı.    
 

Benzer Haberler

Ziyaret etti dertler bitti

Ziyaret etti dertler bitti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bir hafta içerisinde iki kez ziyaret ettiği, öğretmenlerle, öğrencilerle ve velilerle bir araya geldiği Hüseyin Ak İlköğretim Okulu’nun sorunlarını çözüyor.    Hüseyin Ak İlköğretim Okulu

Varsak’a kütüphane
Varsak’a kütüphane

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Varsak’a, hem öğrencilerin hem de vatandaşların yararlanabileceği bir kütüphane yapacaklarını söyledi. Başkan Tütüncü, ziyaret ettiği


Karneler Özyiğit ve Tütüncü’den.
Karneler Özyiğit ve Tütüncü’den.

Çankaya İlköğretim Okulu’nda öğrencilerine karnelerini veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ile birlikte İsmail İltemir İlköğretim


Tütüncü sayesinde spor yapabilecekler
Tütüncü sayesinde spor yapabilecekler

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kasım 2009’da hizmete açılan, ancak spor malzemesi olmadığı için öğrencilerin spor yapamadığı Altıayak İlköğretim Okulu’nun hem spor