Kepez Cumhuriyeti coşkuyla kutladı

29 Ekim 2009, Perşembe - 21:29
Kepez Cumhuriyeti coşkuyla kutladı
Kepez İlçesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşku ve gururla kutladı. Protokolün, öğrencilerin, ilçe halkının katılımıyla birlik ve beraberlik duyguları içerisinde coşkuyla gerçekleştirildi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 86. kuruluş yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kepez İlçesi’nde düzenlenen etkinliklerle kutlandı. 86. Kuruluş yıldönümü kutlama törenleri, Kepezlilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Kepezliler, ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Bayramı coşkusuna ortak oldu. Kepez Belediyesi Spor Salonu yanındaki Seyhan Caddesi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni düzenlendi. Törene, Kepez İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Kepez İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Beşir Acar, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, siyasi partilerin ilçe başkanları, Kepez Belediye Meclis Üyeleri, Kepez Belediye Başkan Yardımcıları, kamu kurum ve kuruluşlarının ilçe müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve binlerce Kepezli katıldı.

 İlçe Kaymakamı Özyiğit, İlçe Garnizon Komutanı Acar ve Başkan Tütüncü, tören alanını dolaşarak, öğrencilerin ve vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik etti.

Kepez İlçesi’nde bulunan okulların geçiş törenin de renkli sahneler yaşandı.

Benzer Haberler