Kepez Umutlu

20 Ekim 2009, Salı - 20:54
Kepez Umutlu
Kepez Belediyespor Antrenörü Tab Baldwin,  Fenerbahçe Ülker maçında oyuncularının gösterdiği performansından memnun olduğunu belirterek, ligin 2’inci haftasında oynayacakları Galasatasaray Cafe Crown maçını da kazanmak istediklerini söyledi.

Beko Basketbol Ligi’ne Fenerbahçe Ülker yenilgisiyle başlayan Kepez Belediyespor, seyircisi önünde oynayacağı sezonun ilk maçını kazanmak istiyor. Kepez Belediyespor, ligin 2’inci haftasında kendi sahasında Pazartesi günü oynayacağı Galatasaray Cafe Crown maçı hazırlıklarına başladı. Kırmızı-mavili takım, Antrenör Tab Baldwin yönetiminde Kepez Belediyesi Hasan Doğan Stadı’nda atletizm çalışması yaptı. Antrenmana sakatlıkları devam eden Shan Foster, Levent Bilgin ve Fatih Solak da katıldı. Baldwin, antrenman sırasında oyuncularıyla yakından ilgilendi.




Amerikalı çalıştırıcı, ligin ilk haftasında 75–67 kaybettikleri Fenerbahçe Ülker maçıyla ilgili de “Fenerbahçe Ülker’in ne kadar güçlü, Avrupa’nın ve Türkiye’nin en iyi takımlarından biri olduğunu biliyorduk. İyi mücadele ettik. Kazanmak istiyorduk, kaybetmek gibi bir düşüncemiz yoktu. Kaybettik ama oyuncularımın gösterdiği performanstan memnunum.” değerlendirmesini yaptı.  




Fenerbahçe Ülker karşılaşmasında boyalı alanda çok sayı yemelerini, uzun oyuncularının sakatlıklarına bağlayan Tab Baldwin, şunları söyledi: “Sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçiremedik. Bu nedenle sakatlıklarımız oldu. Levent Bilgin’in uzun süre devam eden bir sakatlığı var. Fatih Solak’ın ayağındaki problem tam geçmedi. Sakatlıklardan dolayı boyalı alanda sıkıntıları normal karşılıyorum. Sakat oyuncularımızın katılmasıyla bu sıkıntıyı en aza indireceğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe Ülker’in çok iyi uzunları var. Son periyotta, uzunların katkısıyla değil, Tarence Kinsey’in skorer oyunuyla maçı kaybettik.”




Kepez Belediyespor Antrenörü, Pazartesi günü kendi evinde oynayacakları Galatasaray Cafe Crown maçını da kazanmak istediklerine vurgu yaparak, “Kendi evimizde seyircimizin önünde oynayacağımız için Galatasaray Cafe Crown maçı bize heyecan veriyor. Bu zorlu maçı kazanmak istiyoruz. Seyircimizin de maça geleceğini umut ediyorum. Seyircimiz için bu maçı kazanmak arzusundayız.” şeklinde konuştu.




Baldwin, sakatlığı bulunan Levent Bilgin ve Shan Foster antrenmanları başladığını, Fatih Solak’ın durumunun iyiye gittiği bilgisini vererek, Pınar Karşıyaka maçına tam kadro çıkacaklarını sözlerine ekledi.

Benzer Haberler