KEPEZ BELEDİYESİ NDEN HALK KONSERİ

12 Ekim 2009, Pazartesi - 21:05
KEPEZ BELEDİYESİ NDEN HALK KONSERİ

Kepez Belediyesi tarafından Kepezaltı Mahallesi’nde gerçekleştirilen halk konseri büyük ilgi gördü. Aşık Selahattin Kazanoğlu ve Türk Halk Müziği Sanatçısı Tuğba Karakuş konseri gerçekleştirildi.


Kepez Belediyesi düzenlediği sosyal etkinliklerle, ilçe halkına unutulmaz akşamlar yaşatıyor. Ramazan Ayı süresinde düzenlenen şenliklerin ardından halk konseri gerçekleştirildi. Kepezaltı Mahallesi Semt pazarında düzenlenen etkinlikte ilk olarak Aşık Selahattin Kazanoğlu sahne aldı. Söylediği türkülerle izleyenlere adeta türkü ziyafeti çektirdi. Söylediği birbirinden güzel türkülerle izleyenleri mest eden Kazanoğlu’nun türkülerine, izlemeye gelenler zaman zaman eşlik etti. Halk oyunları gösterisinin ardından Türk Halk Müziği Sanatçısı Tuğba Karakuş sahneye çıkarak şarkılarını seslendirdi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, meclis üyeleri ve vatandaşlarla birlikte sahnede birsüre oynadı. Gecede konuşma yapan Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Kepezlilerin en iyi hizmeti hak ettiğini söyledi. Tütüncü, “Göreve geldiğimiz günden itibaren Kepezin modern görünüme kavuşması için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımız bize inansın ve güvensin. Bu akşam etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Başkan Tütüncü geceye renk katan Aşık Selahattin Kazanoğlu, Türk Halk Müziği Sanatçısı Tuğba Karakuş ve halk oyunları ekibine teşekkür ederek çiçek verdi. Konsere Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün yanı sıra, meclis üyeleri, Başkan Yardımcıları, mahalle muhtarları ve Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar da katıldı.


Benzer Haberler