TÜTÜNCÜ, EĞİTİMİN KALİTESİNİ ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ 24-09-2009

12 Ekim 2009, Pazartesi - 18:00
TÜTÜNCÜ, EĞİTİMİN KALİTESİNİ ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ 24-09-2009
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim alması ve ilçedeki eğitim kalitesinin yükseltilmesi için okulların fiziki şartlarını iyileştirdiklerini, iyileştirmeye de devam edeceklerini söyledi.

Kepez’de, 2009–2010 eğitim-öğretim yılı, Antalya Valisi Alaaddin Yüksel’in katılımıyla başladı. Vali Yüksel, Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek ile beraber yeni eğitim-öğretim dolayısıyla Kütükçü Mahallesi’ndeki Halil Akyüz İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Yüksel ve beraberindekiler, ana sınıfını ve 1’inci sınıf öğrencilerinin yer aldığı bir sınıfı ziyaret ederek, öğrencilere hediyeler verdiler, yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dilediler.
2009–2010 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir açıklama yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, yeni eğitim-öğretim yılının bütün öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı- uğurlu olması dileğinde bulundu.
400 bin nüfusuyla Antalya’nın en büyük ilçesi olan Kepez’de, yoğun bir genç nüfusun yaşadığına dikkat çeken Tütüncü, “Bu bakımından eğitim-öğretimin ilçemiz için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu eğitim-öğretim yılına, Kepez Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kepez Belediyesi olarak iyi bir şekilde hazırlandık.” dedi.
Başkan Hakan Tütüncü, her zaman eğitimin yanında olduklarının altının çizerek, şunları söyledi: “Eğitim standardının yükseltilmesi, vatandaşımızın kalitesini yükselteceğinden dolayı eğitime önem verdik. Yeni dönemde okullarımızın fiziki şartlarını iyileştirerek ve temizlik imkanlarının artırarak öğrencilerimizin daha temiz ve nezih bir ortamda eğitim ve öğretim faaliyetine devam etmesini sağlamak istedik. Bununla ilgili gerekli çalışmayı yaptık. Bundan sonrada okulların fiziki şartlarının düzenlenmesiyle alakalı elimizden gelen yapacağız ve çocuklarımızın çok daha iyi bir ortamda eğitim almasını sağlayacağız. Eğitimi her şeyden daha önemli kabul ediyoruz. Eğitim, bir milleti yükseltecek ve ileriye götürecek olan temel güçtür. Bundan sonraki çalışmalarımızı da bu istikamette devam ettirip neticeye ulaşmak istiyoruz.”
Kepez Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılı öncesi 20’ye yakın okulun bakım ve onarımını gerçekleştirdi. Yine oluşturulan bir ekiple, 15 günde bir ilçedeki okulların iç ve dış hijyen temizliğini yapılıyor

Benzer Haberler